Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaljkaa

już nie daje rady, chcę skończyć to marne życie

Polecane posty

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość Rafał Ruszkiewicz
Dokładnie...siedzę na kafe godzinami hahaha...no nie przesadzajmy :P

Gość gość
dobra rafał , może i chciałeś dobrze ,ale nie wyszło. Do zarabiania na forexie nie trza żadnych kursów ani książek po 400 zł . trza wiedzieć ocb ,ogarniać światową gospodarkę i pograć najpierw demo ,a pózniej inwestować ,zacząc np od 1000 zł. A Tobie autorko to ja nic nie doradzę bo mam tak samo , brak mi sensu życia ,pies mi zdechł , dziecko nastoletnie , niby z kasą ok ,ale czegoś mi brak , chyba ...ludzi ,takich przez duże L.

Gość Rafał Ruszkiewicz
Oczywiście, że trzeba ogarniać gospodarkę i pograć w demo. Tylko, że...skąd ma wiedzieć jak ogarniać gospodarkę, jak się tego nie nauczy od kogoś co już to wie ?? . Oczywiście może z darmowych źródeł się dowiadywać. Problem jest taki, że tu straci mnóstwo czasu na sprawdzanie, która analiza jest dość skuteczna. To samo można powiedzieć o płatnych kursach... Dlatego nie ma czegoś takiego jak 100% zarobek. Istnieje tylko dobre przygotowanie :) . Oczywiście, że chce dobrze :) Ale skąd wiesz, że nie wyszło ?? Nie mamy żadnego odzewu od @malaljkaa. Musimy poczekać i zobaczyć jakie wnioski wyciągnęła z naszej konwersacji :) . Pozdrawiam Wszystkich :)

Gość gość
sam wiesz że ŻADNA analiza nie jest bezpieczna. Ja dorabiam na forexie od paru lat , wszystko ogarniałam sama , rzadko była bessa, oczywiście na początku było trudno, na mój plus działało to że od zawsze interesowałam się giełdą walutową ,wszystko odkładam na studia dla dziecka na które ono nie chce iść :(

Gość Rafał Ruszkiewicz
Jak nie chce iść na studia, to go/ją nie zmuszaj. Raczej zacznij się interesować swoim dzieckiem i zacznij się wypytywać co go/ją interesuje. A następnie poradź coś jemu/jej. Tak ma się zachować rodzić względem dzieci :) Nic na siłę. . Tak zgadza się, że żadna analiza nie jest bezpieczne. Dlatego trzeba się przygotować i ciągle się uczyć. Ciągła nauka jest wymagana w Kapitaliźmie jak i na giełdzie :) . Wszystko odkładasz na studia?? ....to raczej Ci nie idzie za dobrze na Forexie...hmmm.... to właśnie jest ten czas aby nauczyć się coś nowego o handlowaniu na Forexie :) . Pozdrawiam Wszystkich :)

Gość gość
rafale absolutnie nie zmuszam do studiów , troche mi przykro bo jak każdy rodzic miałam jakieś tam wyobrażenie,ale skoro nie to ok , dam kase na własny biznes czy wyjazd albo inne szkolenia. jak pisałam ,nie utrzymuje sie z forexu stąd i kasy z tego gigantycznej nie mam,ale wierze w ten sposób zarabiania ,choć początkującym może być bardzo cięzko

Gość Rafał Ruszkiewicz
Początkującym jest bardzo trudno :) Zgadza się....to może już czas na 100% iść drogą Forex ?? Skoro i tak Cię to interesuje to nie widzę żadnych przeciw wskazań :) Jak to w Biznesie się mówi: Rób to co lubisz i zarabiaj na tym, tyle ile się da :) . Jestem wręcz pewny tego, że rodzić nie powinien mieć wyobrażeń o przyszłości swoich dzieci. Jedynie co może zrobić rodzić, to tylko to aby się dowiedzieć co lubi robić dziecko i pomóc jemu/jej to osiągnąć :) . Pozdrawiam Wszystkich :)