Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leśna Nimfa

Teściowa wyjeżdża na parę dni i kazała mi się....

Polecane posty

Gość Leśna Nimfa

wprowadzić do mojego Teścia i mojego Szwagra abym im gotowała i sprzątała :o Dodam, że jestem w ciąży i mam męża, który pracuje, a ja również jeszcze pracuję zawodowo. Teść ma 60 lat, a Szwagier 31 lat i oboje nic nie umieją zrobić sobie do jedzenia :o Tak ich nauczyła.... Co o tym myślicie, bo ja jestem w szoku! Mam zostawić swojego męża i lecieć mieszkać z dwojgiem dorosłych facetów :o

Gość gość
powiedz jej że jak chca zjeśc to ich zapraszasz do siebie na obiad

Gość gość
to nie wiesz co jej odpowiedziec byc moze tak nauczyła ze im jedzenie pod nos podstawia jak chcą niech przyjda do ciebie na obiad im podasz i przygotujesz a nie zebys ty si edo nich wporwadzała po co

Gość gość
urodziła ci twojego samca i reproduktora,który cię pokrył więc powinnaś być jej posłuszna

Gość Leśna Nimfa
Tak jej powiedziałam, że ugotuję więcej i niech przyjdą, no ale skrzywiła się i nic nie powiedziała...:o

Gość Leśna Nimfa
Niestety Teściowa, to nawet im nakłada jedzenie na talerz. Dosłownie nic nie potrafią zrobić. Ja swojego męża poduczyłam trochę i wiem, że gdy dłużej pracuje, to sam sobie coś zrobi jeść, wyprasuje, posprząta itd.

Gość gość
Ha ha ha ha dobraaaa jeeest! Zrób dokładnie tak jak radzi ci radzą poprzedniczki, chociaż ja bym zrobiła jeszcze inny numer. Zapakowała im ten obiad w menażki, bo istnieje ryzyko, że będą siedzieć u ciebie do późnego wieczora, czekając na kolację, nie wspomnę o usługiwaniu im obu.

Gość gość
jestem w szoku, zeby kazac kobiecie w ciazy uslugiwac dwom zdrowym byckom?a najbardziej mnie szokuje szwagier,jak tak mozna syna wychowac! bo moze tesc to juz stary grzyb co ledwo sie rusza,skoro nie ruszal sie cale zycie to jest jak 90 latek teraz

Gość Leśna Nimfa
Teść jest sprawny - jeździ na rowerze, na motocyklu, pływa itd. ale Teściowa nic nie pozwala im robić, a później narzeka, że wszystko ona robi, a teraz mnie chce wpędzić w jakiś kierat w ciąży. Oczywiście na dodatek mam od niej psa do opieki, któremu trzeba kroić w drobną kosteczkę, bo przecież nie pogryzie sam :o

Gość gość
alez j******a baba z tej twojej teściowej ! jak zwierze wyjedzie to daj im ulotke z jakims zarciem na wynos i się dziadami i nie przejmuj ;) a i jeszcze siersciucha im odprowadz, powiedz, ze boisz się zlapac toksoplazmozę w ciazy ;) wspolczuje takich p*****lnietych tesciow ,bo ja mam super zwłaszcza teścia, dziec***ilnije lepiej niż najlepsza niania, no i takiemu to mogę gotowac, gdy przychodzi, bo z dziecmi bawi się caly dzień i jeszcze mi w ogrodzie posprząta. super dziadek i zawsze mily, artysta z zawodu, oczytany, można pogadać, koleżanki się dziwia, ze ja z teściem tak lubie przebywać :D tesciowa tez super i nigdy w nic się nie wtraca.

Gość gość
spytaj jej się czy może masz jeszcze z teściem spac w jednym lozku i inne obowiązki zony za nia przejac

Gość gość
takiej tesciowej odp, ze to nie wchodzi w gre, jak sobie takich leni wyhodowala to niech teraz siedzi uwiazana w domu

Gość Leśna Nimfa
Gdybym jej tak powiedziała, to.....mój mąż miałby przechlapane, bo ciągle gadałaby, że jestem zła, taka i owaka. Nie wiem jakim cudem ona wpadła na taki pomysł :o

Gość gość
kolejny dowód na to że teściowe są nienormalne

Gość gość
-Ja też jestem teściową ale na tak głupi pomysł nigdy bym nie wpadła inie zgadzam się .ze wszystkie teściowe są nienormalne bo ja za taką się nie uważam... a propos: tez kiedyś będziesz teściową i współczuję twojej synowej już dziś...