Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luxuria Astaroth

Polecane posty

Gość gość

Typowa Polka - świeci doopskiem na lewo i prawo, myśli o wyjeździe za granicę żeby się puszczać z egzotycznymi roochaczami, mądrością nie grzeszy i zaczyna tyć jak świnia.

Gość gość
przynajmniej robi na tym kase, nie to co ociekające tłuszczem "matki polki"

Gość gość
Nie obrażaj porządnych Polek - jeszcze takie istnieją, na przykład moja mamusia.

Gość gość
u Kuby Wojewodzkiego wygladala jak stara prukwa

Gość gość
Ona wyglada jak taka typowa poleczka ktora zaraz po studiach wyjezdza do UK pracowac w Costa czy mcdonalds. Taka pyza z wrednym ryjem.

Gość gość
po jakich studiach? przeciez ona nawet szkoly sredniej nie ma - i penwnie jej nigdy nie skonczy

Gość gość
Kiedy zobaczyłam ją u kuby wojewódzkiego nie mogłam uwierzyć,że to ta sama dziewczyna co w teledysku donatana. Tam miała tajemniczą,kuszącą urodę, wyglądała nieziemsko a u kuby? Masakra, jak podrzędna k***wka z wiejskiej dyskoteki. Sprasowane włosy, mnóstwo za ciemnej tapety a twarz jak u ofiary nieudanej operacji plastycznej. nie jedna celebrytka jest głupia jak but z lewej nogi, ale luxuria nie umie nawet o siebie zadbać, co by się przydało,kiedy jest się modelką

Gość gość
o boze zazdrosne maszkarony, troche sie jej przytylo ale jnadal est bardzo ladna, ladniejsza niz 95% polek. nic nie robi a zrobil sie wokol niej szum, wykorzystuje swoje 5 min tak jak kazdy z nas by skorzystal. tylko ze nam nie bedzie dane. i tyle. ja bym chetnie sie zamienila z nia uroda i ta chwilowa 'slawa'.

Gość gość
O takie cos nie mozna byc zazdrosnym. Takiego czegos jest po prostu żal :)

Gość gość
Tobie jest żal a ona ma cie głęboko w d***e i to co o niej myślisz (sorry nawet nie wie o twoim istnieniu) i po prostu robi kasiore póki ma swoje 5 minut.

Gość gość
No wlasnie, dla polaczkow tylko kasa kasa. Nie wazne ze robi z siebie idiotke i pokazuje d**e

Gość gość
Kto to w ogóle jest???

Gość gość
A co wam do tego co ona robi i co pokazuje? Tysiące dziwek dziennie d******py za 50zl i nikt afery nie robi.