Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Galevia

Sen o postrzeleniu

Polecane posty

Go艣膰 Galevia

hejka. ostatnio moj facet opowiedzial mi dosyc szczegolowo o swoim snie. Poradzilam mu zeby poczytal troche w sennikach, ale on oczywiscie powiedzial mi ze to bzdury. Ale jednak mnie interesuja takie rzeczy. Na internecie nie pisze na ten temat zbyt duzo. Snilo mu sie ze szedl sobie przez miasto "o zachodzie slonca" i zaczepil go wysoki dresiaz w "pedalskiej czapeczce" zeby zabrac mu telefon. odepchnal go i poszedl dalej po czym dresiaz strzelil mu w plecy. Szedl dalej ale czul bol w plecach i slabo mu sie robilo ale nie umieral. Rano obudzil sie z tym bolem w plecach. Mowil ze to taki delikatny bol ktory szybko minal. Ale najbardziej mnie ciekawi dlaczego to czul gdy juz nie snil. Zapraszam do dyskusji Sennikomaniaczki :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
poczytaj troche... jesli bedzie Ci zimno,mozesz snic,ze jestes na Antarktydzie,sny czesto maja podloze fizjologiczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie chce kupi膰 nowy telefon, albo ju偶 kupi艂 i si臋 boi 偶e mu ukradn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Galevia
Wlasnie doszlam do tego ze mozg moze sprawic ze cos wyimaginowane moze stac sie rzeczywiste. I FAKTYCZNIE szuka nowego telefonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nieh kupi sobie galaksy s3 jest najleprzy. taki mu sie snil napewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj w nocy mi sie przebudzil i powiedzial ze snil mu sie film "Pila" ktory kiedys bardzo lubil. O dziwo pily tam nie bylo tylko kobieta z normalna twarza do nosa, a ponizej kozi pysk i zamiast jezyka miala penisa. Niestety nie umiem ubrac tego tak barwnie w slowa jak on. Boi sie czegos? Co tego typu sen moze oznaczac? Ja niestety pozostaje bez nowego snu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odkopuj臋. Bez paniki, jak kupowa艂em telefon na ebay to te偶 sni艂y mi si臋 rzeczy tego typu, 艣ni艂 mi si臋 akurat wtedy ten telefon, z tym, 偶e policja mi go konfiskowa艂a. To jest na tle psychicznym i je艣li koszty s膮 du偶o ni偶sze to martwi si臋, 偶e co艣 po drodze mo偶e si臋 sta膰, bior膮c pod uwag臋 fakt ile si臋 czeka na urz膮dzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post