Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galevia

Sen o postrzeleniu

Polecane posty

Gość Galevia

hejka. ostatnio moj facet opowiedzial mi dosyc szczegolowo o swoim snie. Poradzilam mu zeby poczytal troche w sennikach, ale on oczywiscie powiedzial mi ze to bzdury. Ale jednak mnie interesuja takie rzeczy. Na internecie nie pisze na ten temat zbyt duzo. Snilo mu sie ze szedl sobie przez miasto "o zachodzie slonca" i zaczepil go wysoki dresiaz w "pedalskiej czapeczce" zeby zabrac mu telefon. odepchnal go i poszedl dalej po czym dresiaz strzelil mu w plecy. Szedl dalej ale czul bol w plecach i slabo mu sie robilo ale nie umieral. Rano obudzil sie z tym bolem w plecach. Mowil ze to taki delikatny bol ktory szybko minal. Ale najbardziej mnie ciekawi dlaczego to czul gdy juz nie snil. Zapraszam do dyskusji Sennikomaniaczki :)

poczytaj troche... jesli bedzie Ci zimno,mozesz snic,ze jestes na Antarktydzie,sny czesto maja podloze fizjologiczne.

Gość gość
pewnie chce kupić nowy telefon, albo już kupił i się boi że mu ukradną

Gość Galevia
Wlasnie doszlam do tego ze mozg moze sprawic ze cos wyimaginowane moze stac sie rzeczywiste. I FAKTYCZNIE szuka nowego telefonu

Gość gość
nieh kupi sobie galaksy s3 jest najleprzy. taki mu sie snil napewno

Gość gość
Dzisiaj w nocy mi sie przebudzil i powiedzial ze snil mu sie film "Pila" ktory kiedys bardzo lubil. O dziwo pily tam nie bylo tylko kobieta z normalna twarza do nosa, a ponizej kozi pysk i zamiast jezyka miala penisa. Niestety nie umiem ubrac tego tak barwnie w slowa jak on. Boi sie czegos? Co tego typu sen moze oznaczac? Ja niestety pozostaje bez nowego snu.

Gość gość
Odkopuję. Bez paniki, jak kupowałem telefon na ebay to też sniły mi się rzeczy tego typu, śnił mi się akurat wtedy ten telefon, z tym, że policja mi go konfiskowała. To jest na tle psychicznym i jeśli koszty są dużo niższe to martwi się, że coś po drodze może się stać, biorąc pod uwagę fakt ile się czeka na urządzenie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona