Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena2811

Dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość Milena2811

Czuje sie jak zbity pies. Odkrylam kilka dni temu zupelnie przez przypadek, ze moj facet zalozyl konto na jakims obrzydliwym portalu gdzie ludzie szukaja seksu bez zobowiazan. Bylam w takim szoku, ze myslalam, ze sie przewroce. Przeczytalam tę niezliczona ilosc wiadomosci ktore wyslal do obcych kobiet oraz ich wiadomosci do niego. Tak mnie to doknelo, ze nie bylo mowy nawet o udawaniu, ze nic sie nie stalo. Wszystko mu wykrzyczalam poczym on powiedzial, ze to byla tylko zabawa i sama widze, ze z nikim sie nie umowil. Upokorzyl mnie tak okropnie, ze funkcjonuje jak w transie od kilku dni. Przekonuje, ze kocha i do niczego nigdy nie doszlo. Aktualnie mam poczucie obrzydzenia czy zdradzil czy tez nie i nie wiem jak mam zyc dalej u jego boku choc kocham go.

Gość gość
Hej ,zostaw go,im wczesniej tym lepiej dla Ciebie.... A co by bylo gdybyc tego paskustwa nie odkryla? Pewnie czekal na dobra okazje,chlopy to samce i koniec.mialam tez taki przypadek z moim bylym mezem ,tez zarzekal sie ze kocha ,awszedzie mial te konta....Do tej pory wiem ze mnie zdradzal(tylko nie wiem czemu,po prostu glupek) stracil 2 synkow...itp A ja ulozylam sobie na nowo zycie z odpowiedzialnym facetem ,ktory mnie kocha i nie ma mowy o patrzeniu sie nawet na inne kobiety ,bo m amnie tajedna jedyna.... Szkoda Twoich nerwow,szkoda zycia....

Gość Milena2811
Dzieki, tak walasnie czuje, ze powinnam postapic choc pewnie bedzie trudno bo tyle lat jestesmy razem. To co mnie boli najbardziej to to dlaczego tak postapil. Jestem atrakcyjna, wszyscy jego koledzy mu o tym mowia, zazdrosza, a on dumny jak paw... Brzydze sie przygodnym seksem i takim zachowaniem. Sama nigdy bym tak nie postapila. Ta sytuacja pokazala mi rowniez jak wiele jest chetnych kobiet tylko i wylacznie na seks, kurw* zepsutu swiat.

Gość gość
jesli do niczego nie doszlo, porozmawiaj z nim... dlaczego tak postapil

Gość gość
okazła czyni złodzieja nie potrafiłabym być z kimś kto zawiódł moje zaufanie ciesz się że nie jesteś z nim po ślubie i nie macie dzieci ja nie żałowałabym odchodząc od takiego faceta trzeba mieć godność i nie dać się oszukiwać

Gość gość
Co bylo w tych wiadomosciach? Czy podal prawdziwe informacje typu w jakiej okolicy mieszka, wiek itd?

Gość Milena2811
Czesc informacji byla prawdziwa, czesc nie. Bolesne jest to, ze wykupil subskrypcje czyli w moim mniemaniu traktowal to dosc powaznie. Pisal tam dwa razy ale dosc intensywnie. jak sie tlumaczyl, to poczul, ze to troche daleko zaszlo i przestal bo traktował to tylko jako zabawe. Ovczywiscie po awanturze wykasowal konto, nawet napisal do nich zeby jak najszybciej je usuneli. Staram sie go unikac, spię w osobnym pokoju. Musze troche ochlonąć i zastanowic sie co dalej.

Gość gość
Nawet najatrakcyjniejsza kobieta może się znudzić z czasem, niektórzy tak już mają że szukają wrażeń na boku, szkoda na nich czasu, bo jest duża szansa że zdradzi.

Gość gość
Takie rzeczy dla żartów, zabawy wypisywać robić? ZBOCZENIEC. daj sobie z nim spokój póki czas ;) powodzenia

Gość gość
Jeśli ktoś jest z natury monogamiczny, to mają swoją kobietę, nie szuka wrażeń na boku, nawet dla zabawy.

Gość gość
Jestes atrakcyjna, pewnie mloda poradzisz sobie. Bedzie bolalo ale czas leczy rany. Poznasz kogos wartosciowego i zapomnisz. Mysl o sobie bo on nie jest ciebie wart. Glowa do gory

Rzeczywiście fajna zabawa...Jakbyś nie odkryła prawdy to z pewnością posunąłby się dalej.Nie wierz mu bo i tak się nie przyzna.Co miał Ci powiedzieć gdy odkryłaś te wiadomości?Że szuka laski na seks bez zobowiązań?Ciekawe czy on byłby zadowolony gdybyś Ty się tak zabawiała.Poszukaj sobie kogoś kto nie ma takich potrzeb.

Gość gość
oj miałam ten sam problem jakies 2 mce temutez przez przypadek znalazłam informacje ze zalogowal się na takiej stronie jak piszesz, tez czesc informacji było prawdziwych czesc zmieniona, nie miał w skrzynce ani wyslanych wiadomości ani odebranych ale może akurat wcześniej je wykasowal....była awantura jak nie wiem, dostal w twarz bo klamal ze nic o tym nie wie....rżnał glupa ze to pewnie ktorys z kolegow korzystal z jego tableta i to zalozyl...bla bla bla. powiedziałam mu ze jeśli tego nie wyjasni to będzie rozwod bo kłamstwa znosic nie będę ,wiec ze nasze zycie erotyczne torche kuleje po porodzie ale bez przesady ja pracuje, sprzątam,piorę, gotuje codziennie swiezy obiad, opiekuje się po pracy dzieckiem itd. a on wroci z pracy i jest wielce zmeczony to potem ma sile na seks bo nawet pomyslec o seksie nie mam sily....sprawa jakos ucichla, na razie go na czyms takim nie przylapalam,ale wie ze jak jeszcze raz to znajd ei mnie oklamie to koniec. stwierdzam ze facetom w glowie pier/doły bo maja za dużo wolnego czasu.... nie wiem czemu oni tak robia, ciagle tylko seks i seks ale jak się im cos kaze w domu zrobić to sa zmeczeni....a szukanie przygodnych znajomości to obrzydlistwo....

Gość Milena2811
Ta sytuacja to jakas matnia. Z jednej strony chcę się dowiedziec wiecej, żeby mi wszystko dokładnie wyjaśnił z drugiej zaś jest to dla mnie tak upokarzające, że czuję się po tym jak idiotka prosząca o wiecej ciosów. Aktualny mój stan to taki, że nie chcę go widzieć. Unikam jak mogę, choć to zupełnie niemożliwe żyjąc pod jednym dachem. Powiem wam szczerze, że nie miałam pojęcia, że będzie mnie to tak bolało. Szkoda mi tych wszystkich lat i po takim doświadczeniu mam autentycznie ochotę być sama bo facet to dla mnie synonim świni i zdrajcy.

Gość gość
Ty o tyle jesteś w komfortowej sytuacji że zauważyłaś co się dzieje, ja swojej byłej ufałem i nie kontrolowałem i po 5 latach znalazła sobie innego, na szczęście zrobił jej dzieciaka i zostawił... przynajmniej ma za swoje suka ;)

Gość gość
zdradził. Poprawcie sytuację

Gość gość
I ty wierzysz że ci wszystko wyjaśni? Skoro to ukrywał, to nigdy nie dowiesz się całej prawdy. Jesteś z typem który nie umie być z kimś w związku, pogoń go szybko i szukaj szczęścia gdzie indziej.

Gość gość
Do dziś zadaje sobie pytanie- czym dziewczyna sobie zasłużyła na takie traktowanie????? to nic innego jak szukanie wrażeń przez faceta i brak szacunku do swojej dziewczyny.

Gość gość
Posluchaj, wiem ze Ci ciezko podjac taka decyzje ale zostaw go. Nie bedzie Ci latwo. Mimo to: zostaw go! Jezeli on subskrypcje wykupil to nie byla zadna zabawa tylko szukal kogos na serio. Przypadkiem sie wydalo zanim nie doszlo do czegos wiecej. Jestem pewna, ze minie troche czasu i zrobi to znowu, tylko sie bedzie lepiej ukrywal. Znajdziesz osobe dla ktorej bedziesz ta jedna jedyna i kto Ci takiego numeru nigdy nie wytnie.

Gość gość
ojej, pysia się poskarżyła na mój wpis i usunęli - ale to przecież nic nie zmieni - jak z nim zostaniesz, to okażesz się zwykłą debilką BO JA GO TAK KOOOOOOOOCHAM kretynki

Gość gość
ja nie wiem czy mogłabym być z takim facetem wiem też że miłość gorsza niż sraczka i jesteśmy słabe :-(

Gość gość
biedna dziewczyna, pieprzeni faceci....

Gość gość
O kurcze, niezly pasztet!!! Dla zabawy to sobie mozna puzzle ukladac a nie pisac do kobiet ze sie chce na sex spotkac. Jeszcze Ci przywlecze kile albo hiva w preznecie! Kocham swojego faceta ale jak odkryje cos podbnego to sorry Winetou ale idz szukaj innego plemienia w okolicy....nie ma litosci dla drani !

Gość gość
nie marnuj z nim czasu bo to taki typ,że nawet jak sie sytuacja uspokoji to za roku lub dwa zacznie sie ta sama zabawa,a Ty bedziesz jeszcze bardziej cierpiala... wiecie laski, ja jako kobieta rozumiem raz na jakis czas,ze np facet sobie cichaczem obejrzy p****li i konia trzepnie(choc nie pochwalam tego i lepiej aby w ogóle takie rzeczy sie nie działy),ale takie portale i umawianie sie i jawne flirty,romanse itd to juz gruba przesada ze strony panów,którzy sa w zwiazku!!!

Gość gość
Ciekawe, że żaden facet tu słowa nie napisał.