Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Moja historia jest dość powtarzalna . Zaprzyjaźniłam się z super babką(Agata) zawsze jej mąż (Krystian)był dla mnie obojętny -przecież to mąż przyjaciółki. Pewnego dnia zostałam z mężem zaproszenie na impreze , oczywiscie zgodziłam się iść bo lubię to towarzystwo które miało tam być. Bawiliśmy się dobrze , aż przyszedł mąż koleżanki, wypiliśmy bawiliśmy się razem aż któryś ze znajomych ogłosili toast " za twoją jedyną miłość Krystian " toast byl skierowany do ( agaty ) której nie bylo akurat na tej imprezie , po wypowiedzeniu toastu Krystian szepnął mi na ucho że toast byl do mnie . Zamurowało mnie . Ale ogólnie wzięłam to za żart , chodź bawiłam się z nim cala noc . Jakiś czas po imprezie byly urodziny jego siostry i on to wszystko organizowal , zaprosili znajomych z naszej paczki a nas pominął , głupio mi bylo bo myślałam ze cos na broiłam, ale co ? . Zaczął mnie unikać a ja nie wiem czemu. Co ja mam tym wszystkim myśleć

Gość gość
nic nie mysl, daj mu spokój i nie podniecaj sie mężem przyjaciółki

Jak napisałam wcześniej, jest dla mnie obojętny mam własnego. Ale jestem ciekawa jak wy byście odebrały taką sytuacje . Sama nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Szepnal Ci na uszko bajer ,a Ty pewnie zachichotalas cnotliwie ,zamiast mu powiedziec prosto z mostu zeby sie ogarnal !Boszee jakie te baby sa durne :D

Gość gość
po prostu nie mysl o tym w ogóle,pewnie rzucił głupi tekst po pijaku i teraz mu wstyd, a ty sie podjarałas jak małolata jakas

Gość gość
Po prostu był pijany i sobie poflirtowal z tobą. Potem zapomniał. Nic się nie stało.

Gość gość
a ty znasz jego siostre?

Rozmawiałam na ten temat z mężczyznami i mają nieco inne zdanie niż wypowiedziane wyżej. Ciekawa jestem czy żadna z was kiedyś nie zadawała sobie pytania : ciekawe co on miał na myśli. ?

Gość gość
Z mężem też o tym rozmawiałas? :D

Gość gość
Tak rozmawiałam o tym również z mężem :) . Mie takie które mi pasuje ale raczej takie które jest prawdziwe .

Gość gość
Kolejna k***a Nam rosnie :D

Gość gość
Zabawne , jakie jesteście cnotki nie wydymki śmiać mi sie chce . A poza tym czy ja cos zrobiłam ?

Gość gość
spier*dalaj dziEwko obciagac mężom "przyjaciolek" :D

Gość gość
Jeszcze nie ,ale kurwskie mysli Ci po glowie chodza!!!

Gość gość
Na pewno nie zrobiłabym tego przyjaciółce, bez przesady !!! To wy macie ku******e myśli... Poza tym ja jestem szczęśliwa mężatką.

Gość gość
Szczesliwa mezatka nie rozmysla nad tym co siedzi we lbie Meza przyjaciolki ;)

Gość gość
To ze jestem szczęśliwa nie oznacza że nie ciekawa , jedno nie wyklucza drugiego...