Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest?czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

wczesniej zalozylam tutaj temat,ze chyba owulacja mi sie przesunela przez antybiotyki,wychodziloby na to,ze wspolzylam z mezem (do konca)przed owulacja.powinnam juz miec okres,a od soboty mam pojedyncze kropki krwi na papierze...testy wychodza negatywne...co to moze byc?

Gość gość
ile czasu minęło od tego stosunku?

Gość gość
no to zbyt wcześnie a test. Odczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test. Jeśli owulacja ci się przesunęła to i okres się przesunie jeśli to nie ciąża.

Gość buststat
No jak przesunęła ci się owulacja, to okres też się przesunął. W ciążę nie zachodzi się tak łatwo, super płodna, zdrowa para kochając się w owulację na 25 procet szans, z tego i tak ok 30 procent jest roniona na początku.

Gość gość
no pewnie tak jesteś w ciaży

Gość gość
tylko,ze ja raz w tygodniu musze przyjmowc ten antybiotyk,a jest napisane,ze moze wystapic ryzyko uszkodzenia plodu...wiec nie wiem czy mam kontynuowac ten antybiotyk.w pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym cyklu staran,wiec plodna na pewno jestem:)i mialam inne objawy ciazowe,jeszcze przed testem wiedzialam,ze zaszlam w ciaze,teraz nie wiem czy jestem w ciazy czy nie i martwia mnie te kropki krwi,czegos takiego nie mialam wczesniej

Gość gość
dzisiaj w nocy dostalam silnego bolu jajnika,okresu nadal nie ma,zastanawiam sie czy to czasem nie jakis torbiel albo cos

Gość gość
jakmusisz wziąć antybiotyk i Ci się spieszy, to podejdź na betę - będzie już wiarygodna