Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtedy było tak

Do kobiet, które mają cieńkie włosy

Polecane posty

Gość wtedy było tak

jakie macie fryzury ? marze o scieciu włosów na krótko, ale boje sie. Moje włosy sa słabe, cienkie, nie układaja sie. Nawet związane w kucyk "klapią" bez zycia. Prawie wszytskie dosptepne kosmetyki do wlosow obciazaja mi je , musze myc wlosy codziennie. Zamiast efektu podwojnej objetnosci mam sianowato- oklapnieta fryzure

Gość gość
zadnych z****** na lyso jest bardziej sexy

Gość gość
cienkie włosy całkiem ok wyglądają w klasycznyhm bobie. Ja taki mam i jest bardzo ładnie

Gość gość
ja tez mam boba i sie sprawdza:))))

Gość gość
ja miałam już różne długości włosów. Jednak najlepiej wyglądam i czuję się w długich. Mam cienkie, ale puszyste, więc wyglądają dobrze.

Gość gość
ja mam cienkie ale dużo - za dużo więc mocno cieniuje żeby się układały.Aktualnie na głowie mam niesymetrycznie - z jednej strony bardzo krótko, z drugiej tak za ucho. PLus długa grzywka scięta tak zeby się ukladala na bok. Mialam juz wszystko na głowie - od 3cm do włosów za łopatki. Z krótszymi jest prościej :) Kup sobie dobrą pastę/gumę do włosów, najlepiej z serii męskiej - one sa lepsze. I kup ją u fryzjera z tych profesjonalnych. troche zaplacisz ale one sa świetne i mega wydajne.

Gość gość
Taaak najlepiej po urodzeniu bachora sciac sie na krotko i wygladac jak babochlop. I potem zdziwione ze mąż stracil zainteresowanie.

Gość gość
No ja zapuszczam, mam już z 10 cm za łopatki.. I chodzę tylko do fryzjera podcinać końcówki. Kiedyś dużo eksperymentowałam z długością włosów, też miałam tzw boba, różne asymetrie ale jednak w długich jest mi najlepiej i dobrze się w nich czuje. Mam zawsze tylko problem z grzywką, muszę jakąś mieć ze względu na trochę wysokie czoło. A że są cienkie to średnio to wygłada na grzywce. Co do szamponów to peowiem Ci że ostatnio przestały mi się aż tak bardzo przetłuszczać, nie wiem czy przez wcierki, łykany skrzyp z witaminami i zmiana na delikatne szampony dla dzieci. Mogę co trzy dni myć i jest ok ale z przyzwyczajenia i tak myję co dwa dni. Odżywkę używam tylko Dove i tylko na połowę długości włosów, inaczej bym ich nie rozczesała. A i nawet raz w tygodniu sobie robię kuracje olejkiem arganowym i nie mam tłustych po myciu. Naprawdę jest różnica po tych wszystkich "zabiegach"

Gość gość
Ja mam dlugie do konca plecow i wiaze w kitke. Wtedy nie widac jakie sa cienkie, ten kucyk rozwiewa sie na wietrze. Nienawidze krotkich i juz. Moim zdaniem sa akobiece.

Gość gość
A ja dziś pokusiłam się o headline i...suuuper! Polecam!

Gość gość
ja nie wiem jak wy z tymi bobami przy cienkich wlosach sobie radzicie u mnie przy bobie to dopiero dramat chyba ze uzylabym kilo pianki i tony lakieru aby utrzymac ksztalt fryzury inaczej tylnia czesc fryzury zamiast wygladac jak ala bombka lub byc chociaz troszke podniesiona podkresla tylko cienkosc moich wlsowo , bardzio zaluje tej decyzji przy dlugich wlosach przy lekkim natapirowaniu i np przelozeniu wlsowo na jedno ramie efekt gestosci byl o niebo lepszy. no nic czekam 2 lata az odrosna:/

Gość gość
do autorki - cienkie a nie cieńkie :P

Gość bkt
ja mam gęste włosy i po ostatniej ciąży wszystko mi je obciąża:/ ale przerzuciłam się na joanne profesional i polecam ci z całego serca szampon na objętość:) bo mimo że mam gęste i skłonne do przetłuszczania i obciążania to po nim super odstają od głowy:P i zero obciążenia czy efektu złego wypłukania:) odżywki nie miałam, ale joannę stosuję od roku, miałam już różne szampony i odżywkę zakwaszającą i z czystym sumieniem polecam, bo są tanie jak barszcz w porównaniu z kosmetykami sklepowymi i o niebo od nich lepsze:) litr szamponu to koszt koło 16zł, na allegro są albo zapytaj czy ci fryzjer nie zamówi:) a wcześniej szampon na objętość w ogóle nie wchodził w grę bo były po nim lepkie i przylizane mimo że płukałam bardzo porządnie:/