Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak który ciągle liczy na rodziców

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 21 lat, on 22. Studiujemy jeszcze i jestesmy na utrzymaniu rodziców. Niekiedy mój chłopak idzie do pracy, jak mu tam kumpel załatwi,ale mimo tego ma uzbierane duzo kasy. On tak zbiera,zbiera i nie wydaje. Dodam,ze jest strasznie skąpy, jak tatuś.Duzo osob mi mowi,ze bede miec ciezko z nim i mam uciekac. Nigdy mnie jeszce nie zaprosił na jakis wyjazd czy cos. A jak juz gdzies jechalismy ja placilam za siebie, on za siebie. Nie mowie gdyby nie miał tej kasy,ale ma... Teraz jego rodzice jada na weekend majowy w pewne miejsce i on juz mi uswiadomil,ze dojedziemy do nich.... Jak to usłyszalam to myslalam,ze szlag mnie trafi. Weekend majowy z jego rodzicami... ;/ Wkurza mnie w nim to,ze nic sam nie potrafi zorganizowac,ogarnac tylko liczy na tatusia,bo tatus ma kase. Zawsze mi powarzal,ze nie chce sie zareczac jeszcze(mimo,ze jestesmy juz 5 lat ze soba), a teraz juz chyba wiem o co mu chodzi. Bo nie musi zabrabiac na rodzice itd. On mowi,ze slub po 30-ce ;/ . Co o tym sadzicie?

Gość gość
niech sie ozeni z mamusia a tobie da swiety spokoj :)

Gość gość
no...slub będzie po 30 stce jak skończysz studia i odłożysz tyle kasy co i on. Z biedną przecież sie nie ożeni, bo i po co.

Gość Jamnik w kieliszku
Myślę, ze macie zupełnie inne priorytety Ty szukasz męża i sponsora on szuka kobiety i partnerki a nie utrzymanki

Gość gość
Nie szukam sponsora. Ja nie z tych. Ale nigdy przez te 5 lat nie zaprosił mnie w jakieś wyjątkowe miejsce. Wylicza mnie z kazdej złotwki i w dodatku zawsze mu musze zwracac za benzyne,gdziekolwiek bysmy jechali. Ja nie mowie,zeby tak zawsze bylo,ale czasami byłoby mi bylo gdyby mnie gdzies wzial i nie musialabym sie martwic o pieniądze...

Gość Jamnik w kieliszku
To po co z nim jesteś skoro to taki problem w sensie jego skąpstwo, po ślubie się to nie zmieni na to nie masz co liczyć. Wręcz odwrotnie będzie Cię rozliczał z każdej złotówki którą zarobisz i wydasz

Gość gość
JEGO KASA. sama sobie zarob

Gość misiekioniop
Zawsze możesz mu powiedzieć sorry kochanie dupa reszty nie wydaje :P