Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jestem na Kafeterii od 6 lat. Siedze tu kilka godzin dziennie...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

chce stad odejsc, ale nie wiem jak :( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Z kafe nie da si臋 odej艣膰, bo to najfajniejsze forum. Kiedy inne fora umieraj膮 艣mierci膮 naturaln膮 kafe t臋tni 偶yciem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez przesady:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja nie chce tu byc, nie mam zadnych znajomych, hobby, nie dbam o siebie tylko siedze przed komputerem, nie umiem sie uwolnic, nawet gdy gdzies ide to wlaczam kafeterie w telefonie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawodowo? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakie zawodowo ? ZA DARMO pisa艂am do o2 teraz WP zeby mnie zatrudnili tak jak fikuu mikuuu zebym pisala posty za pieniadze jak ona, ale nie odpisali. Rodzice mnie utrzymuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli dajesz za darmo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W takim razie mnie nie dziwi niski poziom tego forum.Ci co s膮 tutaj za pieni膮dze bazuj膮 na zak艂adaniu jak najwi臋cej prymitywnych w膮tk贸w. Kobieto ocknij si臋. Ja wchodz臋 tu od czasu do czasu jako obserwator i rzyga膰 mi si臋 chce na to co tutaj si臋 dzieje. To nie jest poziom gimbus贸w to poziom dzieci z rynsztoka. Szkoda Twojego czasu lepiej ju偶 r贸b na drutach, przynajmniej zrobisz co艣 po偶ytecznego.

Udost臋pnij ten post

Znajd藕 sobie jakie艣 hobby czy co艣, po co marnowa膰 偶ycie na co艣 takiego? Fora owszem, to przyjemno艣膰 i niewymagaj膮ca rozrywka i wszystko dla ludzi, ale 偶eby po艣wi臋ca膰 na to wiele godzin w ci膮gu dnia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艂膮two powiedzie膰, tu wchodz膮 ludzie kt贸rzy maj膮 problemy emocjonalne, brak przyjaci贸艂, pracy....dlatego tak 艂atwo si臋 uzale偶ni膰 sama jestem tu od 10 lat, okropnie to brzmi

Udost臋pnij ten post

Ja r贸wnie偶 mam problemy emocjonalne, brak pracy i przyjaci贸艂, ale staram si臋 urozmaica膰 偶ycie mimo wszystko- ucz臋 si臋 j臋zyk贸w obcych, gram na gitarze, rysuj臋 czasami. Inaczej bym chyba zwariowa艂a. Na fora te偶 wchodz臋, jak wida膰 :P i prowadz臋 bloga, grunt to r贸偶norodno艣膰, bo jakbym si臋 zasiedzia艂a w jednym, to bym chyba ju偶 ca艂kiem przegra艂a 偶ycie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 - dokladnie, ja tez weszlam tutaj w 2010 i juz zosta艂am. Mialam wtedy problemy, chcialam z kims popisac, nowe miasto, nowa praca, brak znajomych. Uzaleznilam sie i siedze :O 80% ludzi na kafe to nieudacznicy jak ja, no ale tutaj mozna szczerze pogadac i sie wy偶alic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam kafe ustawion膮 jako stron臋 startow膮, ju偶 kilka razy usuwa艂am ale potem i tak wpisywa艂am adres odr臋cznie ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez :P Najdluzej wytrzymalam bez kafe niecaly tydzien, ciagle myslalam o czym tu pisz膮 ludzie i weszlam :P Na inne fora mnie nie ciagnie a tuta musze zajrzec

Udost臋pnij ten post