Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na Kafeterii od 6 lat. Siedze tu kilka godzin dziennie...

Polecane posty

Gość gość

chce stad odejsc, ale nie wiem jak :( 😭

Gość gość
Z kafe nie da się odejść, bo to najfajniejsze forum. Kiedy inne fora umierają śmiercią naturalną kafe tętni życiem :D

Gość gość
bez przesady:)

Gość gość
ale ja nie chce tu byc, nie mam zadnych znajomych, hobby, nie dbam o siebie tylko siedze przed komputerem, nie umiem sie uwolnic, nawet gdy gdzies ide to wlaczam kafeterie w telefonie :(

Gość gość
Zawodowo? ;)

Gość gość
Jakie zawodowo ? ZA DARMO pisałam do o2 teraz WP zeby mnie zatrudnili tak jak fikuu mikuuu zebym pisala posty za pieniadze jak ona, ale nie odpisali. Rodzice mnie utrzymują

Gość gość
Czyli dajesz za darmo.

Gość gość
W takim razie mnie nie dziwi niski poziom tego forum.Ci co są tutaj za pieniądze bazują na zakładaniu jak najwięcej prymitywnych wątków. Kobieto ocknij się. Ja wchodzę tu od czasu do czasu jako obserwator i rzygać mi się chce na to co tutaj się dzieje. To nie jest poziom gimbusów to poziom dzieci z rynsztoka. Szkoda Twojego czasu lepiej już rób na drutach, przynajmniej zrobisz coś pożytecznego.

Znajdź sobie jakieś hobby czy coś, po co marnować życie na coś takiego? Fora owszem, to przyjemność i niewymagająca rozrywka i wszystko dla ludzi, ale żeby poświęcać na to wiele godzin w ciągu dnia?

Gość gość
łątwo powiedzieć, tu wchodzą ludzie którzy mają problemy emocjonalne, brak przyjaciół, pracy....dlatego tak łatwo się uzależnić sama jestem tu od 10 lat, okropnie to brzmi

Ja również mam problemy emocjonalne, brak pracy i przyjaciół, ale staram się urozmaicać życie mimo wszystko- uczę się języków obcych, gram na gitarze, rysuję czasami. Inaczej bym chyba zwariowała. Na fora też wchodzę, jak widać :P i prowadzę bloga, grunt to różnorodność, bo jakbym się zasiedziała w jednym, to bym chyba już całkiem przegrała życie :(

Gość gość
gość - dokladnie, ja tez weszlam tutaj w 2010 i juz zostałam. Mialam wtedy problemy, chcialam z kims popisac, nowe miasto, nowa praca, brak znajomych. Uzaleznilam sie i siedze :O 80% ludzi na kafe to nieudacznicy jak ja, no ale tutaj mozna szczerze pogadac i sie wyżalic

Gość gość
mam kafe ustawioną jako stronę startową, już kilka razy usuwałam ale potem i tak wpisywałam adres odręcznie ......

Gość gość
Ja tez :P Najdluzej wytrzymalam bez kafe niecaly tydzien, ciagle myslalam o czym tu piszą ludzie i weszlam :P Na inne fora mnie nie ciagnie a tuta musze zajrzec