Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za sen

mialam bardzo makabryczny sen prosze o pomoc

Polecane posty

Gość co za sen

Witajcie kobietki,prosze mi pomoc zrozumiec ten sen. Snilo mi se,ze byl u mnie jakis kolega(nie znam nikogo takiego ale wiecie tak to w snach bywa),i zadzwonila jakas kobieta(niby znajoma,tez nie znam w rzeczywistosci)i poprosily bym jej w czyms pomogla.Pojechalam do niej wraz z kolega,siedzielismy u niej na strychu o czyms rozmawialismy,a ja z iewiadomych przyczyn zaczelam miec zle przczucia,chcialam jechac do domu,ale prosila bym podjechala z nia w pewne miejsce.Wiec z nia pojechalam,mojego kolegi juz nie bylo.Znalazlam sie w bardzo zimnym mieszkaniu,byli tam sami faceci,jeden z nich odslonil zaluzje i zobaczylam MNOSTWO policji pod oknami.Dostalam jaies drinka i z niewiadomego strachu go wypilam.I nagle druga czesc snu,znow ta niby znajoma,wracamy juz do domu,a ja widze siebie tylko w koszulce i majtkach,krew na nogach,bylam nacpana.spytalam jej co oni mi zrobili,a ona,zebym o tym nie myslala.Koniec snu.

Gość gość
Wow, ja jako dziecko miałam sen, że w którym matka leżała martwa w wannie, ojciec spłonął, a siostry mnie porzuciły. I wiesz co? NIC SIĘ NIE STAŁO. Zacznij myśleć kobieto.

Gość co za sen
zapomnialabym.ja mam prawie 40 lat i nie chodze na zadne impezy,a jesli bym poszla to nie jestem juz celem facetow,by mnie nacpac i wykorzystac.dlatego tymbardziej nie rozumiem tego snu.prosze o pomoc.

Gość gość
poczułam się mega staro jak przeczytałam twój ostatni wpis w grudniu kończe 40 lat ale nie uważam się za ostraszającą facetów staruszkę

Gość co za sen
ale ja mialam co innego na mysli,faceci raczej malotom cos dosypuja do drnika,poza tym zaraz bym pewnie uslyszala,ze mam nie latac po dyskotekach,dlatego podkreslilam swoj wiek:)ale bardzo prosze o pomoc w przeanalizowaniu tego snu,nie rozmawiajmy o wieku,o nie o to chodzi:)

Gość gość
A mi się kiedyś śniło, że biegałam goła po mieście...

Gość gość
niekiedy sny odzwierciedlają ukryte głęboko w podświadomości pragnienia

Gość gość
mi sie sniło ze jade samochodem z rodziną a tu tir za nami prawie w nas wjeżdza te jego odłamki leciały w nasza strone, później sniło mi się ze leży tam gdzies w dole a jeszcze 3 dni z rzędu śniły mi się straszne rzeczy kobiety koty szczury wisielce masakra, pare dni później koleżanka zginęła w wypadku samochodowym, właśnie przez tira... :(

Gość co za sen
dowcipnisia,nie wiem ktora normalna kobieta pragnie by ja nacpano i zwlacono.jesli nie chcesz lub nie mozesz pomoc to przynajmiej nie przeszkadzaj i nie rob sobie zartow.

Po co to analizować? Tyle się teraz słyszy o pigułkach g****u itp, to medialny temat. Może obejrzałaś coś w TV, zakodowało się w podświadomości i potem o tym śniłaś.

Gość gość
wiele kobiet przyznaje się że fantazjują o g****ie

Gość gość
sny to wypadkowa naszych pragnien, przezyc, strachow. Moze przeczytalas gdzies o g****ie, obejrzalas film z taka scena, moze przypomniala ci sie kolezanka, twoj mozg to polaczyl, dodal strach przed g***tem i masz sen.

Dlaczego mi usunięto wpis? Nie napisałam w nim nic wulgarnego. Powtórzę i mam nadzieję, że nie zostanie to usunięte. x G**** to coś wbrew woli, więc jak kobiety mogą marzyć o g****ie? Automatycznie przestaje być to wtedy g***tem, co najwyżej jest marzeniem o "g****ie pozorowanym" lub po prostu ostrym seksie. Takie upraszczanie, ze kobiety "marzą o g****ie" jest nie w porządku, bo później w ten sposób różni zwyrodnialcy się usprawiedliwiają.

Gość gość
te rzekome marzenia o g****ie to wymysl mezczyzn,sami nam wmawiaja nasze projekcje.moze i sa kobiety myslace o g****ie,na Boga,nie kazda jest masochistka.

Gość gość
zapoznaj się z definicja mechanizmu wyparcia ,całkiem możliwe że to była kiedyś ...jawa

Poza tym z niezrozumiałych przyczyn na tym forum słowo "g***t" jest kropkowane jak wulgaryzm, to absurd...

Gość gość
Nie prawda, są kobiety które fantazjują o g****ie (być może pozorowanym, tego nie wiem) ale same się przyznawały

Gość co za sen
dziwnie sie czuje,ten przerazajacy chlod w mieszkaniu,na koncu snu krew na nogach:Oale co naprwde dziwne,to to zle przeczucie,to bylo tak realne,jestem jakos dziwnie przekonana,ze ten sen cos oznacza.

Gość gość
Dziwny chłód i niepokój w pomieszczeniu, którego nie sposób opisać może oznaczać według demonologii obecność szatana. Piszę poważnie na wszelki wypadek idź do spowiedzi

Gość co za sen
z tym szatanem to zart?

Gość gość
Nie, interesowałem się swego czasu demonologią, egzorcyzmami i mimo że wątpiłem to powiem ci że coś jest na rzeczy. Jest taki przerażający chłód i niepokój pojawiający się całkowicie znienacka, zupełnie inny niż chłód przeciągu czy w zimie i jest to pierwszy symptom obecności szatana, ludzie opętani w pierwszych fazach opisywali ten chłód i niepokój. Na szczęście moc Boga jest tak potężna że już zwykła spowiedź (oczyszczenie) i modlitwa (pokuta) potrafią oddalić demony od człowieka. Na początek bardzo pomaga modlitwa do Michała Archanioła.

Gość co za sen
czytam cos kiedys na temat snow,ze im lepiej sie pamieta sen,tym wazniejsze niesie on przeslanie.nie wiem jak mam sie odniesc do mojego snu i nie bede go traktowac doslownie,ale czuje ze to jakas przestroga.te odczucia we snie,ahha,jeszcze jedno,krotko przed tym snem,snila mi sie moja siostra cioteczna,gladzila moje wlosy,z taka troska,a w rzeczywistosci nie mamy kontaktu.kurcze co sie dzieje?

Gość co za sen
nie chodze do kosciola to jak mam isc do spowiedzi

Gość co za sen

Gość co za sen

Gość wykładnia snu
Tam dokąd nie będziesz chciała pójść, pójdziesz, skuszą cię pieniądze. Zostaniesz okradziona i będziesz spłacać nie swoje długi. Popadniesz w chorobę, ale wyjdziesz z niej. Strych oznacza żecz ukrytą, nawet przed twimi bliskimi. Jeżeli tam weszłaś już z niego nie wyjdziesz, nikt ci nie pomoże. Kłamstwo przybieże postać prawdy.

Gość gość
Wiara jest rzeczą kluczową nawet jak byś poszła do spowiedzi a nie wierzyła to i tak to nic nie da, Nie będę cię przekonywać do Boga i kościoła bo to twój wybór. Mogę tylko napisać od siebie że opętanie zawsze zaczyna się od wstrętu, niechęci do wszystkiego co związane z Bogiem np. do krzyża, potem jest już ten chłód, uczucie obecności kogoś w twoim pokoju, czasem łóżku, mimo że nikogo nie ma, częste koszmary senne. Bóg nigdy się nie narzuca i nawet niewierzących chroni przed demonami, jednak przez grzechy, często ten łańcuch się przerywa, oddalamy się od boga na tyle że już nie ma tej mocy Bożej wokół nas. Szatan nie cierpi ludzi, nie cierbi Boga, jest kwintesencją, największym uosobieniem zła i podłości, zrobi wszystko co w jego mocy by zniszczyć człowieka zarówno za życia jak i po śmierci.

Gość ty powyzej
szkoda ze dla ciebie ortografia to"żecz" ukryta; zamiast czytac bzdetne senniki postudiuj sobie slownik, zobaczysz ile cie zaskoczy.

Gość co za sen
jezeli weszlam na strych to juz nie wyjde,a klamstwo stanie sie prawda?wytlumaczysz mi to?

Gość co za sen
chialam pogadac o snie ale wystraszyles mnie z tym szatanem:O