Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sol18

Proszę o jakieś porady!

Polecane posty

Gość Sol18

Witajcie,może uznacie mnie za panikarę,ale naczytałam się już w internecie różnych rzeczy...Teraz chciałabym zapytać tutaj.Czy jest możliwość zajścia w ciążę,po stymulacji członka o łechtaczkę,bez penetracji,bez wytrysku lecz z preejakulatem.Był to jeden dzień po mojej owulacji...Owulację i dni płodne wyliczam za pomocą obserwacji swojego ciała,czyli obserwacja śluzu i skoku temperatury.Jakoś jeden dzień przed owulacją zaczęły pobolewać mnie piersi,ale teraz ten ból znacznie się nasilił i strasznie się denerwuję,czy to ocieranie się penisem o łechtaczkę(co było bardzo krótkie) nie poskutkowało...Proszę o jakieś porady bo zaraz zwariuję z tych nerwów :(

Gość gość
Ryzykowne zabawy zwłaszcza w dniach płonnych Następnym razem antykoncepcja

Gość Sol18
Wiem,zbyt ryzykowna,ale czy mogło dojść do zapłodnienia,nawet bez stosunku w moim przypadku?

Gość gość
mało prawdopodobne ale nie niemożliwe - w końcu może jakiś mały spryciarz plemnik prześlizgną się do pochwy a owulacja tylko n to czekała

Gość Sol18
Myślisz,że z łechtaczki do pochwy,a potem głęboko aż do macicy plemnik z preejakulatu dałby radę?Bo tak jak już pisałam nie było wytrysku.

Gość Sol18
Gdyby to nie był dzień po owulacji czy chociaż dni płodne nie stresowałabym się tak...ale był to dzień po owulacji i strasznie się denerwuję...Do tego te piersi...zaraz...fakt zawsze mnie bolą bardziej sutki przed okresem,ale nie jest to taki ból jak teraz...jest okropny..

Gość Sol18
Do tego mam temperaturę ciała 36'9,dopiero dzisiaj taką zanotowałam...Dziewczyny strasznie się stresuję...błagam was o jakąś poradę...

Gość gość
no ale jakiej porady w tym momencie oczekujesz, skoro już po fakcie?

Gość Sol18
Jakiego słowa,bo nachodzą mnie już najgorsze myśli...