Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 lat i jakosc zycia

Polecane posty

Gość gość

dlaczego w tym wieku np. kobiety nie zwracaja uwagi na jakosc zycia ale zajmuja sie bylejakoscia, moja kolezanka 38 lat zwiazala sie z takim czlowiekiem z ktorym nie powinna nawet rozmawiac, traktowal ja przez ponad rok jak smietnik, ale ona jest zadowolona, przeciez w tym wieku powinno sie porzadnie zastanowic a nie wpadac w relacje toksyczna, to jest wiek kiedy trzeba patrzec aby nasze zycie mialo jakas klase i poziom, kobiety latajace na imprezy gdzie kazdy szuka przygody na jedna noc i zachwycajace sie i piszczace jak jakis pijany, obrzygany facet prawi im komplementy...straszne to jest, ludzie im starsi tymbardziej wpadaja w jakies glupie sytuacje zamiast cieszyc sie zyciem na poziomie

Gość gość
mlode Kobiety sa takie same gotowe rozebrac sie do golasa byleby ktos na nie zwrocil uwage

Gość gość
ja z kolei mam tak że im jestem starsza tym bardziej mam dosc facetow, w wieku 38lat bede pewnie samotna.

Gość gość
Polki sa bardzo zakompleksione i zdesperowane,dlatego w wieku okolo 40 szukaja byle kogo, moja kolezanka 39 lat tez powiedziala ze szuka kogokolwiek, bierze jak leci-to doslownie jej slowa, ja mowie a co to znaczy? ona mowi a wiesz mam tyle lat niechce byc stara panna, a ja mowie ze chyba warto poszukac albo poczekac na kogos kto jest wart bycia w zwiazku a nie bylekogo kto nie bedzie ciebie traktowal jak kretynke, ale nic nie wytlumaczysz, kobiety w tym wieku lataja po klubach i dlatego tak piszcza jak byle koles rzuca jej prymitywne komplementy, niestety to sie nigdy nie zmieni, smutna prawda