Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P A T R Y C J A

TRAGEDIA, nie zdązę oddać pracy licencjackiej:(

Polecane posty

Gość P A T R Y C J A

promotor robi mi pod górkę, a jeśli nie obrnię się w lipcu to wszystkie moje plany pójda w leb...:(

Gość gość
trzeba bylo isc do zawodówki

Gość P A T R Y C J A
jak się ma zawodówka do studiów , bo nie rozumiem

Gość gość
Zmotywuj sie i napisz. Jak chcesz sie bbronić w czerwcu t9 pewnie pod koniec maja musisz zlozyc. Masz minimum dwa tygodnie. Ludzie w tym czasie magisterke potrafia napisac. Ty tez dasz rade ogarnac temat. Powodzenia.

Gość P A T R Y C J A
wiem... tylko, że chodzi o cały schemat pisania pracy,mój prmotor, który nic nie pomagal i nie wyjaśnił na czym to polega, i jak nalezy pisac poszedł sobie na chorbowe i trafiłam na inna promotorkę wymagającą , która twierdzi, że ona nie bedzie od poczatku tłumaczyła i mamy pecha kolokwialnie mówiąc i traf tu człowieku w jej wymagania...

Gość gość
To zmien promotora na innego. Bez sensu piasc wszystko od nowa. Dowiedz sie w dziekanacie jakie masz opcje. Pozatym w szkole powinnien jakis opiekun roku lub osoba ds studentow. Porozmawiaj i przedstaw sytuacje. Moze cos razem zdziałacie.

Gość P A T R Y C J A
promotora nie mogę zmienić, o tym decyduje "ktoś wyżej" , przydzielono mi nowego i mam się dostosować do jego wymagań. studiuję pedagogikę nienauczycielską , na kierunku praca-kulturalno oświatowa a temat pracy to PRZYCZYNY NIEAKCEPTACJO DZIECI W KLASIE SZKOLNEJ W OPINII UCZNIÓW KLAS III GIMNAZJUM

Gość gość
można bronić się później - ja broniłem się w lutym :D

Gość P A T R Y C J A
wiem, ale zależy mi na pierwszym terminie, mam ugadany wyjazd do pracy i tak mnie to irytuje...

Gość gość
a co ci robi pod górę, może nie umiesz pisać pracy? Zrobiłaś ją na odwal, a takiej nie można przyjąć?

Gość P A T R Y C J A
no nie potrafię , bo promotor nie pomaga, a ja nie jestem alfa i omega , a promotora mam od tego, żeby wyjaśnił, jakie są jego kryteria, bo u jednego cała praca to 30 staon, a u innego (u mojej także) 30 stron to pierwszy rozdział teoretyczny , wobec tego ja nie mogę ruszyć z niczym jeśli ona mi nie określi czego odemnie wymaga...

Gość gość
Ja na licencjacie pierwszy rozdzial ma miec 30 stron? Hak cala praca powinna tyle miec . Ja piszę magisterke na studiach nauczycielskich i mam miec 60-90 . To niemożliwe ze tyle masz miec na licencjacie.

Gość P A T R Y C J A
poważnie...!! niekt nie wierzy, ale taka mam promotorkę... można czegoś dostać do głowy...

Gość gość
Lipiec? Dziewczyno, jedź na urlop zrelakcuj się, a potem zaczniesz powoli myśleć o licencjacie. Licencjat pisze się max 2-3 tygodnie. Mój miał jakieś 70 stron. Pisany w 2 weekendy.

Gość gość
Napisz podanie do dziekana o zmianę promotora. Zawsze jest taka opcja. Musisz sie tylko dowiedziec jak to dokladnie przebiega. A o pisaniu pracy to powinnas miec przedmioty eczesniej,między innymi seminaria. Wymogi dotyczące pracy licencjackiej powinny byc na stronie szkoly jesli nie ma to tez pytaj w dziekanacie. Promotor promotorem ale szkoly maja ogolne standardy i wymogi.

Gość P A T R Y C J A
jasne... ona wymaga, aby zdać pracę gotową, przerzucona przez antyplagiat do sekratariatu do dnia 15 maja i nie obchodzi ją jak to zrobię

Gość gość
To zamiast marnowac czas stękając na kafeterii bierz się za pisanie.

Gość P A T R Y C J A
wymogi są , standardy apa itd, ale ona ma swoje standardy, których się trzyma, a promotora zmienić nie mogę, tak jak mówiłam, jest za póżno miałam swojego prpmotora, który poszedł w połowie kwietnia na chorobowe i przyjął mi wcześniej w zasadzie pracę, a ta ma inne wymagania i musze robić pod nią i pod jej standardy , a jej standardy sa wygórowane bardziej niż poziom magisterki, szkoda bo inni promotorzy wymagają minimum z minimum

Gość gość
Ja nie wiem gdzie Wy te 30 stronicowe prace pisaliście. Ale moja praca licencjacka miala 90 stron i nie bylo mozwy o mniejszej ilosci. Magisterska ma 120 bo o 1 rozdzial dluzsza. I napewno nie pisze sie jej w 2 weekendy. Autorko ogarnij sie i do roboty jesli chcesz sie bronic w lipcu. Narzekanie nie pomoze. Wiem ze ciezko ale tylko ekspresowe ogarniecie sie to umozliwi.

Gość P A T R Y C J A
tak , ale to jest trudne, jeśli nie ma się pojęcia jak z czym ruszyć, nie umiem ogarnąć analizy badań, zliczenie tych ankiet itd to jest dramat, bo skąd ma wiedzieć jak się to robi, gdyby praca licencjacka była chlebem powszednim i pisałabymk ją poraz wtóry, nie wymagałabym od prpmotora pomocy ...

Gość beżot dens
oj daj spokój, mój promotor ma mnie tak gdzieś, że szok, nawet nie mam z nim seminarium. mam na razie pierwszy rozdział- nawet nie sprawdzony przez tego pacana. Sama napisze całą pracę jak już będę miała nóż na gardle bo na tego debila nawet nie ma co liczyć. A najlepsze jest to, że mam takich oszołomów na roku że jestem pewna że moja praca mapisna bez konsultacji z promotorem bedzie lepsza niz tych co byli ze swoimi w stałym kontakcie.

Gość SzP
Patrycjo, miałaś cały rok za pewne na zapoznanie się z te specyfiką swojej pracy licencjackiej. Teraz pozostaje Ci tylko pisać. Jakąś literaturę i uzupełnione ankiety masz?

Gość gość
Moja praca lic miala okolo 40 stron promotorem byl dr , specjalista w swojej dziedzinie. czesto nie liczy sie ilosc stron a jakosc tekstu. Teraz pisze magistra będzie okolo 60-70 stron tez znana renomowa uczelnia.

Gość P A T R Y C J A
mam ankiety wypełnione, ale nie umiem zacząc analizy, nie wiem jak ruszyć z tym dalej , bo nie znam schematu pisania takiej pracy, nie widziałam na oczy zadnej pracy licencjackiej!! a ja czuja nie będę tego pisac , bo ona nie przyjemuje nic co wygląda inaczej niż jej standard pracy

Gość gość
To poszukaj w necie jak pisac analizy. Zawsze bedziesz miala cos na poczatek.

Gość beżot dens
ja po prostu ściągam podobne prace z neta i patrzę jaki jest schemat pisania i staram się podobnie to zrealizować.

Gość P A T R Y C J A
spróbuje tak zrobić , może mnie oświeci ...

Gość gość
tak jak radza na gorze, poszukaj w internecie i pisz pisz COKOLWIEK moze trafisz na podobna tematyke w internecie, dostaniesz pomyslow, najwazniejsze to pisac****isac! tez jestem w takiej sytuacji;o POWODZENIA

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl