Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam karmiacych mm od poczatku, jak to bylo z wasza miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

Prawie 3,5 temu urodzilam dziecko. Od 2 miesiaca karmie mm. Po 6 tygodniach pologu bylam u ginekologa na wizycie kontrolnej. Wszystko super zagojone. Nie karmilam juz piersia wiec lekarz przepisal mi tabletki antykoncepcyjne(wczesniej nigdy nie bralam tabletek). Po polowie opakowanie dostalam plamienia, ktore trwalo do konca opakowania. Strasznie zle sie po nich czulam- sennosc, zmeczenie, bole glowy wiec skonczylam opakowanie i odstawilam. Po odstawieniu dostalam meega krwawienia ktore trwalo ok 5 dni. I od tamtego czasu nie mialam miesiaczki. I moje pytanie czy cykle po porodzie naturalnym sa tak rozregulowane? Ktoras z was tez tak dlugo nie miala miesiaczki?

Gość gość
Ja urodziłam 2 styczeń a okres dostałam 15 luty i do teraz w miarę regularny,nie karmiłam od początku czyli od narodzin wcale piersią,bo miałam problem z jedną piersią i lekarz zabronił mi karmic

Gość gość
za 1 ciaza, od poczatki mm, okres po 6 czy 7 tyg w 2 ciazy na mm od 5/6 tyg a okres od 5tyg po porodzie

Gość gość
hmmm ja urodziłam 22 lipca, po tyg już karmiłam MM, pokarm stracilam pod koniec września a 19.09 dostałam 1 okres