Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek ukradziony

pytanie do facetow o wasze kolezanki i przyjaciolki

Polecane posty

Gość kwiatek ukradziony
ale nasza znajomosc jest oparta na jakims tam podobaniu sie. poza tym ten wyjazd nie ma zadnego innego celu (np. ryby), ale tylko to, zeby razem spedzic czas.

Gość gość
Ten twój kolega to nie jest czasem jakimś wolontariuszem opiekującym się takimi jak ty? :P

Gość kwiatek ukradziony
chcialabym poznac zdanie innych osob tez, nie tylko tego jednego negatywnego goscia.

Gość gość
Ja ci odpowiem za "innych' *****cz bez wstydu i sumienia, taki cymbał jak ty, w******łby faktycznie nawet małoletnią siostrę czy matkę swojej matki... no ale tacy to wyjątki od reguły jeden na tysiąc powiedzmy, raczej nie licz że temu twojemu normalnemu nagle sią odmieni :P

Gość kwiatek ukradziony
juz predzej ja sie nim opiekuje, skoro koniecznie musisz wiedziec :p

Gość kwiatek ukradziony
czepiles sie tego kazirodztwa. wspolczuje skojarzen :o ja i on jestesmy normalnymi kumplami, podobamy sie sobie, zartujemy, cenimy sie, no ale ja bym chciala mu rowniez okazac bliskosc fizyczna na zapieczetowanie tej naszej przyjazni. bez zadnych zobowiazan, bez zadnej straty dla niego. mam niska samoocene, dlatego moze boje sie, ze odmowi, bo po co niby mialby odmawiac?

Gość kwiatek ukradziony
dlaczego nikt mi nie chce poradzic :(

Gość Ojrany
A ile Ty masz lat, a ile on?

Gość Ojrany
Jeżeli to jest naprawdę w porządku facet, to Ci odmówi, Ciebie to zaboli, ale on Ci odmówi właśnie dlatego, że Cię lubi i szanuje.

Gość kwiatek ukradziony
skoro ja lubie seks i on lubi seks, nie widujemy sie na codzien, bo mieszkamy w innych miastach, on zaproponowal wyjazd na weekend nad jezioro, to dlaczego ma odmowic? ani ja, ani on, nie dazymy do zwiazku jesli chodzi o nasza znajomosc.

Gość Ojrany
A może on myśli inaczej? Napisz ile macie lat i czy na pewno obydwoje jesteście wolni?

Gość aaaanf
Znałam taki przypadek. Kiedyś mój mąż zanim mnie poznał był w takim układzie. Kobieta była starsza. Któregoś dnia tak zaczęło mu to ciążyć, że znajomość została zakończona. A ona się w nim zakochała i jeszcze przez kilka lat za nim "latała",

Gość kwiatek ukradziony
orjany, nie jestesmy na pewno oboje wolni, ale nasza znajomosc nie dazy do zwiazku, do zakochania, do rozbijania zwiazku kogos innego. ok. on jest wolny. ja jestem w zwiazku, ale mam wolnosc, ze tak powiem, poliamoryczna, bo taki jest ten zwiazek, oboje mamy po 30. ja jestem kilka lat starsza. ja za nim nie latam, juz predzej on za mna, ale nie flirtujemy i nie gadamy o seksie i takie tam. on jednak chce jechac w ten weekend nad jezioro, zeby troche czasu spedzic razem, bo normalnie pracujemy w jednej firmie, ale w innych miastach.

Gość Ojrany
No to Twój związek może także być dla niego przeszkodą, Dla Ciebie też powinien. Zresztą... tak gdybamy sobie, ale skoro jedziecie nad jezioro, to myślę, że i tak będzie ten seks, Znikam, dobranoc :)

Gość kwiatek ukradziony
dobranoc, dziekuje, ze milo ze mna rozmawiales, mimo, ze mozeby sie roznic w opiniach :) tez mysle, ze gdyby mu zalezalo na niedotykaniu mnie, to by nie proponowal wspolnego wyjazdu na kilka dni.

Gość gość
ja nie wierze w polowe tych postow. jestem przekonana, ze prawie kazdy facet przespi sie z kobieta, jesli ta tego chce i jesli go nie odraza. czy to przyjaciolka, kolezanka czy nieznajoma, nie ma zadnego znaczenia. mezczyzna to proste urzadzenie ;)

Gość gość
Jak claude odmowilbym

Gość gość
Skoro jesteś przekonana to nach*j się pytasz?

Gość gość
Jestem facetem i uważam, że trzy czwarte facetów chętnie by się z atrakcyjną koleżanką zadało. Jeszcze gdyby ona sama to zainicjowała? Raj ;)

Gość kwiatek ukradziony
czuje sie nieco pocieszona. bo to juz za dwa dni, a ja nadal sie boje, ze jemu cos sie odwidzi. z tego co mowil innym, to uwaza mnie za atrakcyjna. wiem sama, ze odrazajaca nie jestem, wrecz trudno mi sie czasem opedzic od meskiego zainteresowania, co ale ta sytuacja jest specyficzna, bo jestesmy kumplami i otwarcie nie planujemy zwiazku.

Gość gość
o boze, ta caly czas rozdziela wlos na czworo :o kobieto, ile ty masz lat? bo chyba przed 20, a nie po 30. facet niezainteresowany seksem nie bedzie aranzowal spotkania z noclegiem chocby po to, zeby uniknac niezrecznych sytuacji.

Gość gość
albo inaczej: nie zaprasza sie na weekend z noclegiem kobiety, ktora na tyle sie nie podoba, zeby az trzeba bylo jej odmawiac seksu. jak sie myle, nie niech faceci cos napisza, bo ja, kobiec koncow, jestem kobieta. a ty autorko pograzasz sie w desperacji i z takim nastawieniem to mozesz akurat wszystko popsuc.