Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy w tygodniu bzykacie się z mężem? Bo Tori Speling....

Polecane posty

Gość gość

Jak przeczytałam, że Tori Spelling, która ma już 4 dzieci, rozwodzi się, bo jej mąż narzeka, że ma za mało sexu, to co on miał na myśli? Ile razy w tygodniu kochają się kobiety, które mają dwójkę, trójkę czy więcej dzieci, czy mają na to czas, ochotę i przede wszystkim siłę? Jak to jest u was, bo mój mąż chciałby codziennie, oboje pracujemy...

Gość gość
raz, czasem 2 razy..na miesiąc.. czasem raz na 1,5 miesiąca. Mąż nie chce. A jak już próbujemy, to nasze dziecko o dziwo wtedy właśnie się budzi i płacze, chociaż śpi w drugim pokoju (15m). Egoista mały, nie da rodzicom nic podziałać.

Gość gość
ja nie mam dzieci, a robie to co ok 3 dni, chciałąbym częścij ale mój am mniejsze libido, jak jest ojres to przerwa ok 6 dni, a jak była kłótnia przed okrsesem albo po to i czasem 2 tyg bez sexu jest, ale bywa czasem po jakeijś imprzie ze z razu w nocy i raz rano;)

Gość gość
miało bć ze 3 razy w nocy po imprezie

Gość gość
Mam być szczera? 10 lat w związku, 3 letnie chore dziecko, wspólna firma, jego delegacje... W efekcie średnio raz w tygodniu.Teraz mieliśmy 3 tygodnie pauzy mimo że był w domu.Zmęczenie i stres zabiło poządanie. Mam nadzieję że w majówkę nadrobimy.

Gość gość
W tygodniu... to będzie jakieś 0,13 raza :D

Gość gość
ona wcale się nie rozwodzi - zacznijmy od tego ;) facet jej nie zostawi - w końcu to dzięki niej ma łatwa kasę i nie dziwię si,ę, że seks był co 2 tygodnie przy 4 dzieci ;) chyba nic przy nich nie robił skoro tylko o seksie myślał :O u nas mąż chce co najmniej co drugi, trzeci dzień (przy dwójce małych dzieci), ale ja nie mam ochoty tak często

Gość gość
Dziękuję wam za szczere odpowiedzi, wniosek jest taki, że jak ma się dziecko i nikogo do pomocy, to nie ma się siły na sex, czy tak? :)

Gość gość
my mamy jedno dziecko i w tygodniu odbywamy jakieś 10 stosunków

Gość gość
Mamy córkę 4 lata, seks raz na 4-5 m-cy. Nie mam ochoty na zbliżenia i to nie jest kwestia zmęczenia tylko braku ochoty, maz mnie nie kręci.

Gość gość
u mnie tez wychodzi jakis niecaly stosunek na tydzien :D kiedys ja mialam duuuze libido, teraz i mezowi sie nie chce, i mi. Mamy 3letniego syna, ale akurat nie o zmeczenie chodzi, tylko o atmosfere miedzy nami, ostatnie klotnie itp

Gość gość
Dziecko 6lat i seks z niemezem raz na dwa tyg

Gość gość
Piszcie jeszcze ile macie lat i ile czasu jestescie po slubie . A i jeszcze co macie na"glowie". Bo watpie ze np po 10latach malzenstwa,przy dwojce dzieci, pracy i ogarniecu domu macie ochote na sex 10 razy w tyg

Gość gość
Ja bym chciala ze 3razy w tyg. Anie mam tyle nawet w miesiac. Mamy trojke dzieci i oboje pracujemy. Gdy juz sie kochamy na ogol jest super. Gl. przeszkoda jest zmeczenie meza i radar najmlodszej corki.

Gość gość
Tu Autorka, nie piszcie ile jesteście lat po ślubie, bo ktoś tu wyżej chyba chce zgłębiać temat.... Myślałam, że jak się ma trójkę czy jedno dziecko to nie ma żadnej przeszkody, aby korzystać z bliskości jak za narzeczeńskich czasów, a tymczasem....

Gość gość
My 7 lat po ślubie, syn 4,5 roku. Mamy po 34 lata, seks raz na 3-4 miesiące. Ochora na seks to dla mnie coś obcego. Seks nie jest mi potrzebny

Gość gość
Codziennie nas ranem i czasami wieczorem .12 lat po ślubie dwoje dzieci .