Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemZbyłymFacetem

Czy ktś byłby w stanie mi pomóc

Polecane posty

Witam Mam mały problem ze swoim EX Mieszkalismy razem, ale wyprowadzilam sie i czesc moich rzeczy zostala w wynajmowanym domu gdzie mieszkalismy Nie zabralam wszystkiego od razu bo nie moglam Jakis czas temu on sie mnie pytal co z tym zrobic. Sam zaproponowal ze mi te rzeczy wysle,ewentualnie zebym ja kogos wyslala po nie A teraz on mi ich nie chce oddac, czy w tym przypadku policja by mi pomogla? Ktos moze cos wie, jak w Uk to dziala? Z gory dziekuje za odpowiedzi..

Gość gość
Tak jakby ej sobie przywłaszczył. Ja bym poszła na policję, oni rozwiązują gorsze głupoty.

Dokładnie tez jestwm tego zdania ze je sobie przywłaszczył a to nie sa jakies ciuszki tylko meble, nie duzo ale jednak..

Gość gość
ale po co mu to w ogole? jaki ma cel zeby przetrzymywac twoje rzecz? a tobie zalezy na szarpaninie? co to za facet?

Facet to czarnoskóry bokser. Trochę się go teraz boję. Wcześniej dawał mi wiele w łóżku - ma potężnego penisa.

Wiadomo ze nikomu nie bedzie do smiechu, bo to w ogole i wstyd.. ale on juz dosc mnie okradl i oszukal, z jakiej racji ma jeszcze miec moje rzeczy? policja moze by sie i nim zainteresowala bo kiedys byl karany tylko np komu uwierza, moze on naklamac ze to jego i co , a ja nie mam dowodu zakupu..

*** nie wiem w jakim celu to podszywanie pod mojego nicka, bez sensu..

W jakim celu, on z tego korzysta, proste, jak wezme to nie bedzie mial.. bedzie musial kupic..

Gość gość
już wystarczająco ośmieszyłaś się wpuszczając takiego idiotę do łóżka - teraz chcesz ośmieszyć się totalnie kłócąc się o kilka krzesał i chcesz robić wstyd Polakom na obczyźnie prezentując swoje dokonania życiowe angielskiej policji??? idź do roboty i za pierwszą pensję kup sobie w charity shop jakieś meble i przestań nam w końcu obciach przynosić!!!

Własnie chcialabym narobic jemu wstydu na cale osiedle specjalnie, niech sie znajomi jego dowiedza jaki z niego oszust , kretacz i zlodziej.. to on sobie przywlaszczyl moje rzeczy, nie odwrotnie, mogl oddac po dobroci..

Obciach to on przynosi Polakom Patalach jeden.. Za swoje oszustwa i inne kretactwa powinien zgnic w pierdlu

Gość gość
ale jak cię bzykał to ci to nie przeszkadzało, co?

Na poczatku byl mily wiadomo, z czasem wyszlo szdlo z wora co to za jeden..

Co Wy z tym bzykaniem, nie o tym mowa ;)

Gość gość
zjeżdżaj szmato z tym wyrokowcem razem do Polski - tylko wstyd przynosicie porządnym ludziom!

Gość gość
do goscia wyzej - po co sie tak unosisz pokazales teraz jaki z ciebie cham i prostak jak mozna kobiete wyzywac nie znajac jej ?? jak mozna w ogole obrazic kobiete ? tylko chamy i buraki tak robia i autorka dobrze zrobila ze zostawila tego drania , bo to niezle ziolko jakies..

Gość gość
nie "zostawiła go" tylko ją wyrzucił!

Gość gość
tak sie konczy mieszkanie na kocią łapę, facet po\r**** jak kilka lat, a potem wywali z domu na zbity pysk jak mu sie znudzi dziewczyna