bananowamabma 0 Napisano Kwiecień 30, 2014 uprawiałam z chłopakiem sex 10 kwietnia owulacje miałam 12 kwietnia około 25.04 zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny następnego dnia w nocy dostałam okres ale jest bardzo dziwny trwa już 4 dni ale jest bardzo skąpy i nie ma w mim skrzepów tak jak dotychczas bardzo boli mnie brzuch i jest mi niedobrze od jakiegoś tygodnia i stad moje pytanie czy mogę być w ciąży czy jednak nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 30, 2014 Tak napewno jestes lec na bete i te inne pierdoły :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słoneczna sonny Napisano Kwiecień 30, 2014 Lol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bananowamabma 0 Napisano Maj 5, 2014 Lol widzę że człowiek zadaje normalne pytanie i chce się czegoś dowiedzieć a wy po prostu nie potraficie odpowiedzieć albo się wygłupiacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach