Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry laryngolog dzieciecy,może homeopatia PILNE

Polecane posty

Gość gość

Witam. U rodzinnego wywalczyłam skierowanie do laryngologia i po wizycie mamy skierowanie do wycięcia 3 migdałka. Nie jestem chętna aby dać niespelna 4-letniego synka pod tzw nóż tym bardziej na znieczulenie miejscowe; nie ten typ dziecka ( ma odruchy wymiotne już przy myciu zabków i jest bardzo wrażliwy- nie chcę aby przezywał poźniej zabieg i moczył mi się; a mamy już takie doświadczenia-pierwsze dni w przedszkolu). Niesty musimy coś zrobić gdyż synek często choruje na anginę ( 1-2 razy w miesiącu) i od razu bolą go uszy może poźniej mieć niedosluch- bardzo wtedy cierpi żal mi go bardzo. Może zna ktoś dobrego laryngologa w Poznaniu lub lekarza leczącego homeopatią- ponoć działa- chcę sie jeszcze skonsultować co dalej. proszę namiary.

Gość gość
Jeśli jesteś z okolic 3miasta, to polecam laryngologa dr Bogusława Mikaszewskiego. Ma podejście do dzieci i jest świetnym laryngologiem. Pracuje w Uniwersyteckim Centrum Klinicznym.

Gość gość
Przeczytałam całość, Poznań widzę. Szkoda. Migdałki w UCK wycina się w znieczuleniu ogólnym, nawet dorosłym.

Gość gość
A znacie jakiegoś homeopatę. Jestem zrozpaczona. Żal dziecka ciągle chory ile można brać antybiotyki choć wzbraniam się rekoma i nogami aby ich uniknąć- niestey lekarze przy ropnych zapisują i jeszcze wysoka goraczka.

Gość gość
ponawiam. Proszę o radę i namiary na dobrego laryngologa w Poznaniu i homeopatę.