Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę tego dziecka, niech to wszystko szlag trafi

Polecane posty

Gość gość

no i stało się, zaszłam, mąż się cieszy, a ja już drugi dzień ryczę :/

Gość gość
No to usuń, nie rozumiem czemu się zastanawiać. Decyzje juz podjelas. Przecież nie skazesz się na niewolnictwo na następne co najmniej 25 lat.

Gość gość
myślę o usunięciu, ale boję się że coś pójdzie nie tak, że mnie złapią, no i rodzina by się mnei wyrzekła.

Gość gość
Szkoda, ze się nie zabezpiecalas, skoro nie chcesz dzieci, bo aborcja zawsze bardziej inwazyjna. Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, usuń i po problemie. A na przyszłość bierz tabletkę.

Gość gość
A wcześniej chciałaś? Czy wpadlas? Bo skoro nie chcesz dzieci trzeba było się zabezpieczać albo przynajmniej mężowi nie mówić.

Gość gość
nie płacz. bedzie dobrze.hormony szaleja nawet jesli chcesz tego dziecka to masz w glowie taki smietnik ze tego nie wiesz. placzesz ze strachu. anie ma sie czego bac. dzieci to radosc

Gość gość
Tchórz. Z obawy przed opinia innych zmarnujesz życie, zmuszając się do czegoś czego nie chcesz. Jeśli by się ciebie wyrzekli i nie umieja uszanować twojej decyzji nie są ciebie warci i tym bardziej powód, zeby zerwać kontakty.

Gość Malfoy
Dziewczyno, usuń to szybko! Dziecko spaskudzi Ci życie!

Gość koko dżambo jaja je
I znów tępa dzida.. Wiesz jak dzieci powstają? Wiesz, że ŻADNA antykoncepcja nie daje 100% zabezpieczenia?? Giry rozkładać to jednak umiałaś.. Brawo brawo!

Gość Malfoy
Nie bój się reakcji rodziny, i tak to będzie lepsze i zmarnowane życie.

Gość gość
apel do autorki zanim zdecydujesz o ewentualnym usunieciu ciazy objrzyj te zdjecie i postaraj sie dostrzec w tym tragedie. pewnie bedzie ci trudno bo wyraznie cierpisz na znieczulice. takim abortowanym dzieckiem moglas byc ty , twoja matka albo inna osoba , ktora kochasz obejrzyj sobie https://www.google.pl/search?q=aborted+child&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0NRgU4L1Neuv7Aao84DwBg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1600&bih=667

Gość gość
oczywiście musiał się znaleźć ktoś nawiedzony kto nieudolnie wklei link do rozerwanych płodów...

Gość gość
Autorko nie marnuj sobie życia i nie słuchaj nawiedzonych idiotek. Pomyśl o tabletkach wczesnoporonnych.

Gość gość
szkoda że was matki nie pousuwały.

Gość gość
Szkoda, że wtrącasz się w cudze życie .

Gość gość
idz do psychologa/psychoterapeuty koniecznie, i mu o tym powiedz

Gość Malfoy
Stało, to się stało. Tabletki wczesnoporonne uratują Tobie życie! Nie martw się, te baby, to jakieś chore kretynki, co urodziły bachory i wszystkim tak źle życzą. Tylko działaj szybko!

Gość gość
poszukaj w necie są tel zaufania gdzie dyzuruje psycholog i mu o tym powiedz, ale nie zostawaj z tym sama.

Gość gość
Dziecko to nie radość. Mam 3 letniego syna, do dziś żałuję, że urodziłam.

Gość gość
szkoda że was nie pousuwały matko ile by było mniej problemów a tak to jesteście i blee:( mdłości mam jak to czytam ale klasa tego forum dno patole ach patole

Gość Malfoy
Jaki psycholog!? Co wy jej doradzacie??? To trzeba szybko usunąc! Jak nie chce tego bachora, to po co ma iść do psychologa?

Gość Madzia0012
jest tyle zabezpieczeń na rynku prezerwatywy, plastryy tabletki ,spirale itd.jak się nie chce dziecka to właśnie to po to jest żeby uchronić przed niechcianą ciążą jak się nie myślało o tym przed to teraz już jest za późno teraz chcesz zabić swoje dziecko nie masz serca

Gość Malfoy
gość szkoda że was nie pousuwały matko ile by było mniej problemów a tak to jesteście i blee /// Szkoda że ciebie nie usuneli, bo pewnie sama masz bachora, taka patologia zawsze mnozy się

Gość gość
jesli usuniesz, to bedziesz zalowac. Bo zycie nie konczy sie na dzisiejszym dniu i na tym co teraz zrobisz, tylko to co teraz zrobisz bedzie mialo wplyw na Twoje przyszle Życie. Wiec Walczy, idz do psychologa/psychoterapeuty koniecznie i mu o tym powiedz. Albo zadzwon i porozmawiaj.

Gość gość
wiecie co... ostatnio spoznial mi sie okres ;) i nie bylam pewna czy go dostane. myslalam na rozne sposoby (mieszkam za granica, aborcja legalna), rozmawialam z chlopakiem itd. czy usunelabym? NIE WIEM. szczerze nie wiem. i tu nie chodzi nawet o moje poglady, a bardziej o to, co wynioslam z domu - aborcja jest zla. xx ogolnie jest to temat rzeka, ale zdjecia usunietych poznych ciaz mnie rozwalaja :o ludzie... jesli ktos usuwa ciaze w 3./4. tygodniu a wy wrzucacie filmy aborcji ciaz 3-miesiecznych na przyklad to sie niedobrze robi :o niedobrze nie przez widoki (sama tak poznej ciazy bym nie usunela) ale przez wasz sposob myslenia :o a to gadanie POMYSL ZE CIEBIE LUB KOGOS KOGO KOCHASZ TEZ MOGLI WYSKROBAC to sobie wsadzcie, naprawde :o czy ktos z was mysli, ze jesli kobieta jest w tak tragicznej sytuacji to bedzie dla niej argumentem, ze mogla sama byc kiedys usunieta? to by byla, koniec! albo piertolenie o ludziach bezplodnych... z calym szacunkiem do wszystkich, ale gdybym znalazla sie w tej sytuacji to nie bylby to dla mnie zaden argument, ZADEN. :o

Gość gość
trzeba było nóg nie rozkładać!!!

Gość Malfoy
Madzia0012 jest tyle zabezpieczeń na rynku prezerwatywy, plastryy tabletki ,spirale itd.jak się nie chce dziecka to właśnie to po to jest żeby uchronić przed niechcianą ciążą jak się nie myślało o tym przed to teraz już jest za późno teraz chcesz zabić swoje dziecko nie masz serca /// Pewnie! Lepiej zmarnować sobie życie i do końca dni żałować, że się wywaliło najlepsze lata na śmietnik! To nie dziecko jeszcze, to żadne zabijanie. Tylko usuwanie niechcianych problemów.

Gość Madzia0012
jak czytam wypowiedzi niektórych to nóż mi się otwiera w kieszeni .. najpierw nie uważacie nie zabezpieczacie się a potem piszecie ' zabić tego bachora , usunąć ciąże ' czy wy nie myślicie nie ma w was żadnych uczuć i poczucia odpowiedzialności /

Gość gość
Usuwałam ciąże już 2 razy i bardzo ciesze się, że nie mam problemów. Usuwaj, wszystko będzie dobrze!

Gość gość
wiem że aborcja to lepsze rozwiązanie niż urodzenie dziecka którego wiem że nie pokocham i żadne z nas nie będzie miało szczęśliwego życia. zdjęcia poaborcyjne widziałam nie raz i nie wzbudzają we mnie łez (nie sądzę że jest to znieczulica domorosły psychologu). tym którzy pouczają mnie o antykoncepcji serdecznie dziękuję i informuję, że wszystkie metody zawodzą, o czym dobrze wiecie. mówicie że kieruję się opinią innych, a powiedzcie czy dla was ona jest naprawdę obojętna? jestem prawie pewna, że mąż się na mnie obrazi jeśli usunę, być może nawet będzie chciał się rozwieść.