Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę tego dziecka, niech to wszystko szlag trafi

Polecane posty

Gość gość
Madzia0012 jak czytam wypowiedzi niektórych to nóż mi się otwiera w kieszeni .. najpierw nie uważacie nie zabezpieczacie się a potem piszecie ' zabić tego bachora , usunąć ciąże ' czy wy nie myślicie nie ma w was żadnych uczuć i poczucia odpowiedzialności / A co ona ma zrobić jak już się stało? Na antykoncepcję już za późno.

Gość gość
Autorko to Twoje ciało, a nie męża.

Gość gość
jesli on sie tak cieszy to faktycznie potencjalna aborcja moze skonczyc sie rozwodem... musisz autorko przemyslec sobie - poswiecasz sie dla meza i donosisz ciaze, albo usuwasz (bo nie chcesz urodzic) i liczysz sie z potencjalnym rozstaniem.

Gość gość
Dokładnie! Twoje ciało, jak nie chcesz, to usuwaj.

Gość gość
A jaka umowa była przed ślubem. Mieliście mieć dzieci czy nie?

Najśmieszniejsze jest "to Twoje ciało". Ale to też męża dziecko. Ja nie jestem przeciwna aborcji, ale skoro jesteście małżeństwem to przegadajcie tą sprawę razem a nie z kafeteriankami.

Gość gość
Mąż chyba ma w d.... jej uczucia, bo cieszy się, po mino że ona płacze i nie chce dziecka.

A Ona się liczy z Jego zdaniem? On się cieszy a Ona chce usunąć. Każdy kij ma dwa końce. I lepiej niech sobie to sami przegadają i znajdą wyjście.

Gość Malfoy
Ciekawe co przed ślubem ustalili. Takie rzeczy to chyba obgaduję każda para.

Gość gość
gość Madzia0012 jak czytam wypowiedzi niektórych to nóż mi się otwiera w kieszeni .. najpierw nie uważacie nie zabezpieczacie się a potem piszecie ' zabić tego bachora , usunąć ciąże ' czy wy nie myślicie nie ma w was żadnych uczuć i poczucia odpowiedzialności / POWTAŻAM o antykoncepcji myśli się przed a nie po .. nie chce dziecka zabezpieczam się PROSTE ,

Gość gość
Jesli usuniesz, to bedziesz zalowac. Bo zycie nie konczy sie na dzisiejszym dniu i na tym co teraz zrobisz, tylko to co teraz zrobisz bedzie mialo wplyw na Twoje przyszle Życie. Wiec Walczy, idz do psychologa/psychoterapeuty koniecznie i mu o tym powiedz, albo zadzwon i powiedz mu o tym - on ci pomoze. Nie zostawaj SAMA z tym. To ze napisalas na tym forum to jest niehybny znak ze sobie z tym nie radzisz i szukasz, porady wsparcia. Ja Ci mowie ze psycholog/psychoterapeuta w jednym bardziej Ci pomoze niz pisanie tu na forum.

Gość gość
Dziwna jesteś autorko . Po co mówiłaś mężowi że jesteś w ciąży? Mogłaś nic nie mówić a usunąć po ciuchu tabletkami .

Gość gość
Usuń i powiedz, że poroniłaś.

Gość Malfoy
odwołuję co pisałem - tak naprawde mam nieszczęśliwe dzieciństwo i jestm z gimbazy.

Gość Boguslaw Ropuszanski
ciekawe dzieci to dar bozy :classic_cool:

Gość gość
Nie wierzę że żyję wśród ludzi dla których życie jest niczym i pozbywają się "problemu" bo ma takie widzimisie. To też męża dziecko i będzie miał absolutną rację rozstając się z Tobą autorko, bo zapewne przed ślubem nie umawialiście się na morderstwo i to własnego DZIECKA.

Gość gość
dzieci to radość :( k***a jakie farmazony :O

Gość gość
Autorko, uważaj żeby ciebie szlag nie trafił podczas próby aborcji - to nie hop siup...

Gość gość
nie wierze, ze ludzie sa tak oglupieni, ze p/ieprza o tym, ze aboracja to widzimisie. Owszem, stalo sie, zachoalas sie kretynsko nie zabezpieczajac sie. Ale sie nie odstanie. I byloby glupota nie dokonac aborcji. Co, zmarnujesz sobie zycie majac niechcianego bachora na karku przez 20 lat? To sie dopiero w glowie nie miesci!

Gość gość
Ja byłam w ciąży i usunelam...facetowi powiedzialam ze poronilam, tez nie chcialam tej ciąży. .wiem ze nie bylam w tamtym momencie gotowa na dziecko.

Gość gość
Prowo jakiejś małolaty a wy się podniecacie;)

Gość gość
Obrazi? Moze i bedzie chcial rozwod, ale jesli nie zrozumie cie w tej istotnej kwestii, bo to przecize TY bys pomiosla najwieksze konsekwencje, a nie kto inny, to czy naprawde chcesz z nim byc?

Gość gość
aborcja to morderstwo tylko nazwane łagodniej, żeby zagłuszyć sumienie ! nie ważne czy zabijasz życie które trwało 70 lat czy zaledwie 2 tygodnie - to i to życie. Każdy człowiek ma prawo do życia, nawet taki maleńki, a może zwłaszcza taki maleńki

Gość gość
d gościa z 30.04.14 --- :D no wlasnie :D

autorko jesli naprawde nie chcesz - dlaczego nie rozwazysz aborcji, hm?

gość aborcja to morderstwo tylko nazwane łagodniej, żeby zagłuszyć sumienie ! xxx nie, nie masz racji. nawet polski system prawny sie z toba nie zgadza w tej kwestii - gdyby to bylo morderstwo to byloby karane a nie jest;-) x "nie ważne czy zabijasz życie które trwało 70 lat czy zaledwie 2 tygodnie - to i to życie" x nieprawda zycie ktore nie jeste samodzielnym jest oragnizmem poniekad pasozytujacym i dlatego istnieje na innych prawach x Każdy człowiek ma prawo do życia, nawet taki maleńki, a może zwłaszcza taki maleńki x czlowiek tak - zraodek nie.

Gość gość
ja mam wrazenie ze osoby zachecające do aborcji są to osoby pokroju gimnazjalnego ktore jeszczenie znają prawdziwego zycia :o no masakra...

"ja mam wrazenie ze osoby zachecające do aborcji są to osoby pokroju gimnazjalnego ktore jeszczenie znają prawdziwego zycia pechowiec.gif no masakra..." xx ja z kolei tak mysle o osobacj ktore widze aborcje jako "morderstwo";-)

"ja mam wrazenie ze osoby zachecające do aborcji są to osoby pokroju gimnazjalnego ktore jeszczenie znają prawdziwego zycia pechowiec.gif no masakra..." xx ja z kolei tak mysle o osobacj ktore widze aborcje jako "morderstwo";-)