Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawaagaw

dziecko 18 mies i noworodek jaki wózek?!na wrzesień

Polecane posty

Gość agawaagaw

Mam pytanie do mam dzieci z mala różnica wieku, jakie macie wózki?

Gość gość z 14 01
szukaj w tych rok po roku, ale myślę że nawet i dostawka wystarczy aby sobie stał.

Gość gość
Można właśnie kupić takie dostawki, na których starsze dziecko może stać lub usiąść jak się zmęczy.

Gość gość
moge polecic phil and teds

Gość bkt
ja mam identyczna róznicę i też na jesień:) kupiliśmy kees tandem delux, używany za 500 zł, nowe kosztuja koło 1200:) tani solidny wózek:) polecam z całego serca:) jeździmy nim już 1,5 roku:) najlepszy zakup jaki zrobiłam i nie mogę się z nim rozstać:P zwrotny, dosyć lekki jak na gabaryty, pakowny:) a przede wszystkim zapewnia ci niezależność w wyjściach nawet w dupiatą pogodę:) starszy jeszcze spał w tym czasie i w życiu nie kupiłabym samej dostawki żeby spał bo 1,5 roczny dzieciak jest jeszcze naprawdę mały i potrzebuje wózka:)

Gość bkt
dostawki żeby stał bym nie kupiła:P

My mieliśmy dostawkę dla dwulatki i w ogóle nie chciała na niej jeździć. Albo używaliśmy wózka dla dzieciaków rok po roku albo chodziła. Kasa wyrzucona w błoto.

Gość gość
Bugaboo donkey. Drogi ale warty swojej ceny

Gość gość
Phil and Teds - ja mam P&T dot i jestem zadowolona:) jest mniejszy niz standardowy P&T - navigator czy classics, ale jest tak samo waski i swietnie sie manewruje tak wyglada http://www.mothercare.com/pushchairs/cat_prams,default,sc.html?q=Phil%20%26%20Teds%20Dot&view=grid&cm_mmc=Google-_-Pushchairs-_-Product+Name+-+Phil+%26+Teds+Pushchairs//Phil+%26+Teds+Dot+Pushchair+-+Phrase-_-phil%20and%20teds%20dot+-+p&gclid=CNv1xJiniL4CFUmWtAodh3EA8w

Gość gość
Matka nie polka- AAAle jestes gruba!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dzięki,alez fajne te wózki phil&ted,naprawdę super. Tez sobie nie bardzo wyobrażam 1,5roczniaka na tym podescie do stania,wydaje mi sie e wózek na porządny spacer jest konieczny. A mam pytanie do mam które maja różnice1,5roku jak zareagowały starszaki na rodzeństwo w domu?czy takie małe dziecko będzie zazdrosne?czy nie rozumie sytuacji? Jak z nocami?czy placz noworodka budzi starszego jeśli jest w innym pokoju?

Jeszcze nie wiem, bo termin mam na wrzesien :-) starszak bedzie mial 15 miesiecy, dzis z rana dopiero sie zorientowal, ze mi brzuch urosl, bo mu sie ciezko przeze mnie bylo rano na lozku przetoczyc :-)

Gość gość
Też mam termin na wrzesień,i u nas jak w temacie będzie 18 mies roznicy. Boję się jak cholera,a z drugiej strony jestem ciekawa i nie moge sie doczekać:-)