Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peperona

Czy jestem w ciąży ?

Polecane posty

Witam, z chłopakiem współżyje regularnie, zdarza się że bez zabezpieczenia. okres powinnam była dostać 23 kwietnia, dzisiaj mija 8 dzień gdy go dalej nie mam. 4 dni temu przez dwa dni miałam gorzki smak w buzi, nie mogłam się go niczym pozbyć. Boli mnie podbrzusze jak na okres, boli przestaje boli przestaje troche mocniej i troche mniej, dzisiaj zaczęły boleć mnie piersi i sutki jak je dotknę. Na okres nigdy nie bolały mnie piersi. Wyszła mi na prawej piersi dziwna rzyłka. Jestem rozdrażniona, cały czas się po wszystkich dre. Dużo piję. Stresu raczej nie mam, nie byłam chora ani przeziębiona od ostatnich 2 miesięcy. Okres nigdy mi się nie spóźniał. Czy to może być ciąża ? Proszę o pomoc !

Gość gość
a gdzie tam, jak sie NIE zabezpoeczasz to ciąza wykluczona :D tylko seks w prezerwatywie gwarantuje ciaze

Gość gość
masz okres to na bank jesteś w ciąży

Gość gość
gratulacje bedziesz mamą

Gość gość
okropna ta ortografia drzesz się po ludziach ? ciekawe i masz rzyłki na piersiach ?

Gość gość
test kosztuje 7 zł i jest ogólnie dostępny :?

Gość gość
szczerze? napisalas same niepotrzebne imformacje...ani ilodniowema cykle,kiedy mial nastapic okres, kiedy wspolzylas..i jak takimosobompomagac

Gość gość
nieperawda, testy sprzedaja po okazaniu dowodu osobistego.Musisz iść z mamą do apteki!!!

ortografia okropna ? bo napisałam ,,dre" ? no to gratuluję Tobie. Okresu nie mam, widać jak czytacie ze zrozumieniem. I raczej jak okresu nie ma to ciąża jest. Chcę tylko zapytać was o zdanie a nie oglądać wasze durne komentarze typu ,,jaka ortografia" itd bo akurat ,,zła ortografia" jest np jakbym napisała RZABA a nie żaba. Pozdrawiam ,,polonistkę" ;)

Gość gość
i co znaczy wspolzyjesz regularnie? raz na tydzien,dwa 10?

Gość gość
staracie sie o dziecko>wspolzyjecie tylko w dni nieplodne,plodne? dziewczyno,jak o cos pytasz to,pisz o rzeczach istotnych

Gość gość
dziecino napisałaś RZYŁKĘ, sprawdz co Ci w żyłach płynie, bo na pewno nie mądrość

Gość gość
peperona nie ciskaj sie, bo "rzyłka" to jest ewidentnie błąd ortograficzny, a wyrażenie "drę się po ludziach" to zalatuje jakąs patologią ze śródmieścia. no ale jak do szkoły było daleko a pod latarnię bliżej to cóż - tylko "rzyłki" wyskakują...

jaka faza, no nie wierze. Chyba napisałam kiedy miałam dostać okres i napisałam że współżyję regularnie to chyba nie muszę pisać dokładnie kiedy nie sądzisz ? ale jak chcecie wiedzieć to okres mam przez 4 dni co 28 dni.

Gość gość
głupolu jeden, jesteś w ciąży !!! wspólczucia dla dziecka

Gość gość
POMYŁKA - napisałaś "z chłopakiem" a chyba chodziło ci "z chłopakami" :) Znam cię z podwórka lafiryndo i nieźle ciągniesz, a jak drzesz japę to wszyscy kucają :)

Gość gość
Oj tam oj tam, Peperona chce być w teen mom i o co drzecię się po niej :) Dawaj lalka, jeszcze powiedz że na imię masz Eliza a twój chłopak to Trybson :)

no skoro tak piszesz to widocznie wynika z tego że sama tak robiłaś pod latarnią i te sprawy..no cóż są ludzie i parapety. I czemu piszesz do mnie ,,dziecino " najwyraźniej Ty jesteś taka dorosła, że aż wcale :)

Gość gość
wiesz co peperona? chcialam Ci pomoc,ale widze ze tylko sie ciskac doludzi potrafisz.Widze wiec,ze nie mierzysz ani temperatury,ani sluzu nie sprawdzasz,nie wiesz czy wspolżyłaś w okolicach owulacji?bo jesli nie wiesz,czy odbylas stosunek,na 2,3 dni lub w dniu owulacji to nikt Ci nie pomoze.

Gość nie wiem czego
w głowach mamy poprawną pisownię rodzimego języka , obeznanie z biologia i antykoncepcją. A Ty masz oprócz siana co?

śródmieścia ? przynajmniej ja mieszkam w mieście a nie na wsi tak jak Ty wieśniaro, i nie wypowiadaj się o mnie jak o dziwce bo widocznie Ty tak robisz skoro znasz tyle szczegółów co gdzie i jak ;) Dorosła jak z koziej d**y trąba. Pozdrawiam Cię gorąco gówniaro ! do szkoły a nie na takich forach się wypowiadać będziesz jeszcze w sprawach o, których jak widać nie masz zielonego pojęcia.

Gość gość
a Ty co masz w glowie? ile masz lat a nawet nie potrafisz sie badac jak normalna kobieta,faktycznie jak mozna nie wiedziec czy sie z kims spalo,w dniach plodnych(badanie sluzu,szyjki,temp) tylko pytasz kogos jakby ktos byl twoim materacem...aha,po takim czasie nie ma zadnych symptomow ciazy! jedynie bolesnosc piersi,i bol jajnikow...a co do dlugossci cykli,jak przesuwa sie owulacja toprzesuwa sie caly cykl

Gość gość
przeciez ona sie rypala dzien w dzien to i w czas owulacji przypadlo, myslcie ludzie :)

Gość gość
Peperona, zjedź do bazy. Gimbazy.

z tego co wiem to stosunek odbyłam na 2 dni przed owulacją, temperatury nie mierzę

Gość gość
hahahahah a Ty masz pojecie? obcych ludzi pytasz czy jestes w ciazy;D nie wiesz kiedy masz dni plodne?

Gość gość
"z tego co wiem" - rozwalasz mnie. Pijana byłaś czy naćpana?

Gość gość
ok,wiec jest mozliwosc ciazy..nic wiecej Ci nie powiemy,skoro sie nie badasz

Gość gość
zadam Ci pytanie....chcialabys byc w ciazy? to wazne