Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie plany na majówkę?

Polecane posty

Gość gość
Wycieczka rowerowa i basen w piątek wiec bez szału

Gość gość
Zakupy w Niemczech, działka, może jakiś wypad na "imprezę miejską". W czasie spania dziecka, to co zwykle: obiad, net, tv .

Gość gość
mielismy jechac do tesciow ale brak kasy pokrzyzowal nasze plany.

Gość gość
Bzykanie sie non stop :) dzieci nie ma w domu do poniedzialku :P

Gość gość
żadne :(((((((

Gość gość
my wyruszamy w sobotę raniuśko :) najpierw w planach są Kowary i muzeum miniatur, później Western City, pokazy rodeo i jakaś tam pirotechnika :) - dolnyśląsk :) dziś odpoczynek jutro praca :)

Gość gość
* dolny śląsk :D

to, co większość świata. leżenie plackiem i maraton thrillerów, które się właśnie targają w hurtowej ilości, grill- tu też nie jestem oryginalna, a wieczory na jawce i poszukiwanie nawiedzonych i strasznych miejsc w wlkp. , których niestety jest za mało.,

Gość gość
Właściwie to mało ciekawe. Dziś nuda. Od rana w kuchni robiłam jedzenie zeby częśc dziś dac bratu bo robi impreze - my nie idziemy bo nie mamy z kim dziecka zostawic, a to impreza bez dzieci. A część na jutro dla rodziców. Jutro jedziemy na wieś do moich rodziców bo mama ma urodziny i wracamy w sobote, bo w niedziele idziemy do pracy, wiec córka zostanie na tej wsi z Dziadkami. I tyle. Proza życia.

Gość gość
zdaję maturę, a mam koło 40, więc strach jak diabli. Uczę się prawie non stop, już mi się mózg lasuje :o

Gość gość
u nas majówka wyjazdowa, jutro wylatujemy do Londynu do rodziny a wracamy w poniedziałek, bilety sobie tanio przez http://www.eloty.pl/ ogarnęliśmy więc majątku na taką przyjemność nie musieliśmy tracić

Gość gość
och zazdroszczę, ja jutro i w sobotę normalnie do pracy więc pozostało nam grillowanie w ogrodzie, ale lubimy tak spędzać czas tym bardziej że grill od 3 miesięcy nowy z http://www.dobregarnki.pl/ czeka na przetestowanie