Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jadę na trójkącik ;)

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj, jak tylko mój facet wróci z pracy, jedziemy do jego kolegi na długi weekend. Panowie postanowili mnie zerżnąć. Właściwie to chyba właściwiej było by powiedzieć: mnie rżnąć ;) Tyle dni... Ostatnio już chcieli, ale... nie mogłam się jakoś przemóc. Wstydziłam się, chociaż przyznam szczerze, że miałam ochotę ;) Teraz się zdecydowałam, jak będą chcieli, niech mnie mają. Obaj. Ja też chcę mieć dwóch ;) Marzymy z moim facetem o tym o dawna ;) Dziwnie się czuję, trochę zalękniona, ale... podniecona na maksa ;) Co mi radzicie? Pozdrawiam :* Kinia

Gość gość
Pedałka

Gość gość
Nie rozumiem :( Podpisujesz się: pedałka ??! Dlaczego?

Gość gość
Kobieta-marzenie. Moja po 11 latach małżeństwa jeszcze się wstydzi :/ Gratuluję podjęcia dobrej dla Ciebie decyzji i pozdrawiam

Gość gość
Biegnę się przygotowywać ;) Muszę jeszcze nogi wydepilować, i... Zajrzę później ;) Buziaczki :*

Gość gość
nogi, i... coś tam jeszcze, zaraz wraca mój facet... ależ jestem podekscytowana!

Gość gość
No cóż, jedne maja prawdziwych facetów, inne mają c***y, które godzą się, żeby ich sukę inny posuwał

Gość wstyd naprawde wstyd
marzenie? jestes mezem z 11-letnim stazem i marzysz o tym, by miec inna lub zeby twoja zone mial ktos inny? aha.

Gość gość
Niech sciere zerrzna na smierc.o jednego brudasa mniej.

Gość gość
nie tego oczekiwałam :( Nie pozdrawiam :( Jest mi smutno :((((((

Gość gość
Marze o tym aby moja kobieta ogólnie przestała wstydzić sie w łóżku niestety :/

Gość gość
Zebym nigdy wiecej nie usłyszał : -nie lubie -nie moge -boli mnie -juz nie moge -tak nie moge dlugo Dziwisz sie , że ciesze sie widzac dziewczyne świadomą swoich potrzeb czy też fantazji ?

Gość PupciaDupcia123
Zazdroszczę ci bo słyszałam od jednej kumpeli że jest niezła jazda. Mówiła że miała mega orgazmy.

Gość sabaryta
Myslę, że napiszesz o swoich wrażeniach, Zazdroszczę twoim facetom

Gość gość
a co ubierasz?

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
Lecimy, papa wszysktim (uprzejmym) ;) Kinia Opowiem ;)

Gość gość
Dobrze mieć przygotowanie np,Męża podczas badań u ginekologa na fotelu jak obcy faceta grzebie w pochwie to dobry wpis tej osoby.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma. Pozdrawiam i gdy nie ma wielkiej milości w związku nie można próbować trójkatów bo związek może się rozpaść!!!

Gość gość
Ja też chcę!

Gość gość
trzymal cie nie trzymal, stawal mu , nie stawal, mialas orgazm, nie mialas, belkot styl chlopczyka z podstawowki ktory ma problemy z wypowiedzia ale pobelkocz sobie dalej, w koncu masz wolne od szkoly

Gość gość
gość Ty chłopie wszędzie wklejasz te historie z ginekologiem :/ Chciałbyś iść do ginekologa??!

Gość gość
Kto był ze swoją dziewczyną żoną na takim trójkąciku jakie wrażenia? moja też tak chce

Gość gość
czy macie takie doświadczenia jakie wrażenia

Gość gość
r e w e l a c j a ! ! ! ! ! ! Polecam :))) ola

Gość gość
ja bym nigdy nie pozwolił na to, żeby moją dziwkę ktoś inny rrznol mam za duży szacunek do kobiet

Gość gość
Nie musisz pozwalac...jak bedzie chciala to bez twojej zgody bedzie przyjmowac inne k***sy.

Gość gość
P.I.E,R.O.L.S.S.Z ...

Gość gość
nie chciałbym wtedy być w jej skórze

Gość gość
Bleee