Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szpital na inflanckiej w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś wie na temat porodow wczesniakow na inflanckiej? Czy ten szpital posiada odpowiedni sprzęt do ratowania takich malenstw, oiom? Czekam na odp.

Gość gość
Nie odpowiem ci na 100%, ale jak rodziłam pierwszy raz tam to był wtedy remont i mówiło się że nie mają sprzętu dla wcześniaków, za to jak rodziłam drugi raz i było już po remoncie to trafiłam po porodzie z synkiem na jakiś inny oddział i to chyba musiał być dla wcześniaków właśnie (mój miał niską wagę urodzeniową mimo że w terminie), ale dosłownie po godzinie przenieśli nas na ten docelowy oddział. Byłam sama na sali i to była noc więc nie miałam okazji podpatrzeć innych dzieci w sensie czy wcześniaki czy nie, ale wydaje mi się że teraz już są przygotowani do przyjmowania wcześniaków. Najlepiej zadzwoń do nich i się spytaj choć wiem że dodzwonić się na ich infolinię czasem graniczy z cudem :D

Gość gość
Gosciu, inflancka przyjmuje bodajze od 34.tygodnia, wiec takiego mega wczesniaka nie da sie tam rodzic. Poza tym oiom itp.jest,opieka b.dobra.

Gość gość
Znajoma pojechala tam na ip jak cos sie zaczelo dziac w 33 tc i ja odeslali do innego szpitala

Gość gość
Super dzięki za pomoc, czyli chyba karowa zostaje poniżej 30 tc....