Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zgubić

jakie ćwiczenia po ciąży?

Polecane posty

Gość chcę zgubić

Witam. Jestem ponad 4 miesiące po porodzie. Została mi lekka nadwaga, wystający brzuch i trochę uzbierało sie na udach. Czy polecicie mi jakieś ćwiczenia, które pozwolą mi w miarę szybko to stracić/zamienić w mięśnie? O dietę nie pytam,bo pilnuję się. Chodzi mi o coś co nie zajmie raczej więcej niż ok. pół godz.dziennie, mam absorbujące dziecko, a późnym wieczorem po prostu padam. Chcialabym osiagnac widoczny efekt w mniej wiecej miesiąc :) dzieki!

Gość chcę zgubić
I nic?

Gość gość
Chcesz pozbyć się tłuszczyku? Zacznij biegać albo robić cardio. Tyle.

Gość gość
Bardzo ciezkie zadanie Cie czeka.. Miesiac i tylko pol godziny dziennie.. Powodzenia

Gość dżimssi
ja ładnie i szybko zgubiłam tłuszczyk ćwicząc pół godziny dziennie na orbitreku :) i to nawet nie codziennie, a jakieś 5 dni w tygodniu.

Gość chcę zgubić
znam swój organizm i wiem ile potrzebuję czasu na dojście do sylwetki, którą chcę osiągnąć. Moja nadwaga jest bardzo mała więc wiem, że nie będzie problemu. Kiedyś ćwiczyłam aerobiczną 6-tkę, ale chciałabym spróbować czegoś innego. Szóstka jest dobra jak nie ma się zbędnego tłuszczyku. A to, że pół godziny i miesiąc - to podałam jako MNIEJ WIĘCEJ. Bieganie narazie odpada. Nie mam z kim zostawić dziecka.

Gość chcę zgubić
p.s.nie posiadam żadnego orbitreku. Jedynie dysk do kręcenia.

Gość gość
Zaraz może jakaś dziewczyna skomentuje moją wypowiedź ale czy próbowałaś ćwiczeń z Chodakowską ? Polecam SKALPEL, jest świetny !!!, a jakie efekty :). Ćwiczyłam przed zajściem w ciążę, i teraz jak już urodzę, nie mogę się doczekać, aż znowu zacznę. SKALPEL jest dobry na każdą część ciała ( zdjęcia metamorfoz po skalpelu możesz znaleźć w gogle, a skalpel ma you tube). Trwa on tylko 40 min. Nie chcę tu robić żadnej reklamy ! Te ćwiczenia są po prostu świetne, a już jak piszesz, że nie musisz dużo poświęcić by fajnie wyglądać, to CI gorąco polecam :)