Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzka prawda uk

Polecane posty

Gość gość

Ceny permanentnie rosną, zarobki maleją, jest za dużo ludzi i nie ma pracy dla wszystkich. Będzie gorzej.

Gość gość
Ameryki nie odkryłas!

Gość gość
to wróć do polandii. Tu jest z***biscie super!! praca czeka na kazdego, 6000 na reke, media nie zdrozały przez ostatnie 10 lat, wrecz stanialy. Komunikacja w kazdym miescie jest darmowa. Na kazde dziecko dostaje sie 1000 zlotych miesiecznie. Kraj mlekiem i miodem plynący.

Gość gość
Wole angielska biede niz polski 'dostatek'. Przynajmniej w Anglii mam prace, ktora zdobylam dzieki swoim kwalifikacjom,a w Polsce jak widac tylko na znajomosci mozna liczyc.

Gość gość
Angielska biedę mówisz???

Gość gość
Gdzie wam te zarobki maleja bo nie widze.. Tu przynajmniej co roku podwyzka a w Polsce ??? Nawet dobrze platnej pracy nie znajdzie..

Gość gość
W Anglii tez nie ma dobrze platnej pracy.

Gość gość
Prauje w Pret a Manger od kilku lat, codziennie o prace aplikuje po 300 osobn, dawniej bylo to 5-10 czasem 20 aplikacji na dzien... Jest bardzo ciezko o prace teraz w UK

Gość gość
Wszędzie dobrze gdze nas nie ma

Gość gość
mam nadzieję, ze nigdy was UK nie będzie!

Gość gość
W Polsce jest dzis o wiele lepiej niz 20 czy 10 lat temu. W UK jest pod wieloma wzgledami lepiej niz w Polsce. Takie qatar fakty. Ale ludzka natura jest taka, ze narzekac trzeba. Ja sama narzekam bo jak zyc bez narzekanaia, za donrze by bylo ;)

Gość gość
pracujesz w jakiejs jadlodalni i wypowiadasz sie o calym rynku pracy. Moj narzeczony regularnie dostaje oferty pracy z innych firm, mimo iz nigdzie nie aplikuje. Tylko on ma wyksztalcenie i doswiadczenie, a wiekszosc Polakow ukonczyla jedynie prywatna szkolke narzekania i biadolenia.

Gość gość
To prawda, ja tez czesto dostaje oferty pracy, zauwazylam, ze po ok 2-3 latach na jednym stanowisku head hunterzy mysla o tobie jakos tak dobrze i wysylaja oferty. Ja dostaje je przez Linkedin.