Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoTęgowoooo

POTĘGA PODŚWIADOMOŚCI

Polecane posty

Gość PoTęgowoooo

potęgą podświadomości przyciągamy wszystko to czego byśmy chcieli- większość tych rzeczy przychodzi do Nas sama :) wiele razy mi się to sprawdziło. Pamiętam jak pilnie potrzebowałam samochód- taki nawet tani, aby dojechać nim do pracy... i siedziałam i myślałam o samochodzie, o tym jak go zdobyć. Kilka dni później zadzwonił do mnie dziadek i powiedział, że ma dla mnie prezent. Przyjechałam do niego a on wręczył mi 5000zł ze swoich oszczędności bo przyśniło mu się, że bardzo potrzebuję pomocy pieniężnej. Uwierzycie? Później kupiłam mały fajny samochód, którym dojeżdżam do dziś do pracy :) Szkoda, że nie praktykowałam dalej siły przyciągania, ale ona naprawdę działa! A czy Wam zdarzyła się w życiu taka sytuacja, że czegoś naprawdę potrzebowaliście, myśleliście o tym długo i tak się stało, że ta rzecz przyszła? podzielcie się swoimi osiągnięciami siły przyciągania :) Może to były pieniądze, może zdrowie, a może wymarzony partner? Siła ta działa na każdym gruncie :) W ten sam sposób moim mężem jest obiekt moich długich westchnień :)

Gość gość
ten termin uzywany jest w psychologii

Gość gość
co palilas?

Gość gość
dokladnie:co palilas?:Dsamochod kupilam za swoja kase a teraz drugi kupuje i zadne przyciaganie swiadomosci mi nie bedzie dyktowac co i jak i od kogo mam kase wyzebrac-jak dla mnie zebranie kasy od biednych starych dziadkow:D

Gość gość
jest taka ksiązka, czytałam ją z 10 razy. podobno pewna kobieta po lekturze zaczęłą "przyciągać" wszytsko co chciała.Brała udział w roznych konkursach i zawsze wygrywala to , czego akurat jej brakowało.Dzieki odpowiedniej postawie

Gość poTęgowooo
podświadomość to jest takie drugie ja -które odpowiada za to co się w naszym życiu dzieje. Podświadomości nie da się wyprzeć, ona jest częścią Nas, odpowiada za dobre i złe rzeczy, które Nas dotykają- ale tylko w Naszych rękach jest jej kierunek- czy będzie Nam się powodziło, czy będziemy klepać biedę. Jeżeli jesteś osobą nastawioną na sukces, to go odniesiesz, prędzej czy później. Jeżeli jesteś nastawiona na biedę, na to, że masz w życiu źle i los się od Ciebie odwrócił to też tak będzie. To Ty nią sterujesz. Jeżeli chcesz być bogaty- to wyobraź sobie, że już nim jesteś... planuj rzeczy abstrakcyjne na dzień dzisiejszy, zaplanuj swoje wymarzone wakacje - gdzie chciałabyś pojechać, co chciałabyś robić, wyobrażaj sobie każdego dnia że już tam jesteś- i uwierz mi, że tam będziesz :)

Gość poTęgowooo
to dzięki podświadomości dzieją się cuda :) Ludzie modlą się do Boga o zdrowie, o dzieci, o lepsze życie... myślą o tym na okrągło i dlatego pobudzają ową podświadomość i przyciągają do siebie te rzeczy- oczywiście za sprawą Boga dzieją się najbardziej niewytłumaczalne cuda- i tego negować nie będziemy. :)

Gość gość
Tak i wszystkie marzenia się spełnia. A życie bedzie jedna wielka sielanka. Przyznaj się lepiej co paliłaś?

Gość poTęgowooo
gość dokładnie :) Napisz proszę tutaj swoje marzenia, a potem zapisz je na kartce i czytaj je codziennie, poświęcaj na to 10-15 minut dziennie, na swoje marzenia, rozwijaj je - wierz w nie, uwierz w nie :) Czytaj i wyobrażaj sobie, że one się już spełniły, powtarzaj tak do skutku - tylko naprawdę w nie uwierz! A spełnią się, obiecuje :)

Gość poTęgowooo
jeżeli nie wierzycie, zróbcie sobie test- pod koniec dnia, musicie wstać do pracy na 8.00 - nie nastawiaj budzika, tylko uwierz, że sama się obudzisz o tej godzinie. A tak będzie :)

Gość gość
ja tutat Tobie nie bede pisac swoich marzeń

Gość gość
a ja sobie wyobraziłem że zaraz wrzucisz tutaj swoje nagie fotki ...

Gość gość
zawałbys dostał i miał koszmary

Gość gość
ale w to wierze że wrzucisz te fotki i tak będzie ha ha

Gość PoTęgowooo
hahaha :D no to prawda zawał byś miał o koszmary :D jestem po ciąży i mi skóra nawet na d***e wisi haha ale wierzę w to, że samo się naprawi :D

Gość gość
Gdyby to dzialalo, do dzisiaj mialabym zapas pspierosow ze studenckich czasow gdy godzinami zastanawialam sie, skad wziac na szlugi.

Gość gość
Potęga boskiej siły! Bardzo chciałam ale samo chcę nie wystarczy Trzeba z szefem porozmawiać i ustalić pewne kwestie Chyba Ci to umknęło nie sądzisz autorko?

Gość gość
mi się to ciągle zdarza, potrzebuję cos, myślę o czymś i to się staje... ale żeby to działało, trzeba miec czyste serce, z checią obdarowywac innych, pomagać na ile można i nie liczyc na nic w zamian dobro dane wraca, cała filozofia

Gość HAmAH
kilka razy zadziałało jak chodziłam do LO bardzo nie chciałam mieć na maturze tematu o żydach myślałam o tym non stop tyle że nie wiedziałam że właśnie go sobie przyciągnę i jakież było me zdziwienie jak spośród wielkiej ilości motywów wylosowałam... o zgrozo ŻYDÓW drugie zdarzenie było pozytywniejsze podobał mi się kolega wydawało mi się że nigdy razem nie będziemy myślałam o nim wiele razy non stop wizualizowałam sobie różne sytuacje z nim związane i po kilku latach...zaczęłam się z nim spotykać i spotykam nadal :)

ta książka to moja biblia dosłownie! ale i tak nie wszystkie istotne rzeczy są w niej opisane, tak moim zdaniem. Co do kreowania rzeczywistości świadomością praktykuje to już od kilku lat i uzywam raczej określenia siła perswazji. ale pamiętajcie że tylko kobiety a raczej osoby z rozwiniętym 6 zmysłem i troszkę bardziej poszerzoną świadomością niż przeciętne osoby potrafią w to uwierzyć i to praktykować, reszta tylko potrafi z tego się smiać i to krytykować i uważać takie osoby za chore psychiczne - to znak rozpoznawczy żydów, polaków i katolików, mocno upośledzonych przez sakramenty chrześcijańskie