Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NICOLLLAAA

Dziewczyna w potrzebie

Polecane posty

Gość NICOLLLAAA

hej dziewczyny usmiech.gif mam nadzieje że mi pomożecie, a wiec 2 tyg temu dostałam spóznionej o 2 dni miesiczki ,która trwała 2 dni a resztę 4 miałam brazowe plemienie od tamtej pory pobolewa mi brzuch u dołu tak jak przed okresem, a jak dziś zmierzyłam temperaturę to mam 37C. Czy to możliwe żebym była w ciaży jeżeli miałam miesiaczeke wiem ze nie była to normalna miesiaczka no ale na innym forach wyczytałam ze jak było krwawienie to o ciazy nie ma mowy. Proszę Was o rade ponieważ jestem za granica i muszę długo czekać w kolejce do lekarza a test zrobię dopiero jutro rano. Wielkie dzięki za pomoc

Gość bajhaaa
hmmmmmm

Gość gość
skoro miałas miesiączkę, to w żadnej ciąży nie jesteś, a brzuch Cię pobolewa, bo jesteś pewnie w okresie okołoowulacyjnym, poza tym 2 dni to nie spóźnienie

Gość gość
ja miałam do 4 m-ca okres

Gość gość
a ja do 9

Gość NICOLLLAAA
ale miałyście normalne krwawienie ?

Gość NICOLLLAAA
jak możecie to napiszcie coś więcej jak to przebiegało, miałyście jakieś objawy?

Gość lilka67854
Hej ja w tamtym cyklu miałam 3dn plamienie a 2dn tylko miesiaczke a zawsze mam 6dn z czego 4dn obficie. W tym cyklu powinnam dostać @ 22.04 a do dziś nie mam. Czasem lekko boli mnie podbrzusze i chce mi się spać. Zrobiłam dziś rano test ale był negatywny ale za kilka dn znów powtórzę. Nie wiem co się dzieje. Zawsze miałam regularnie