Gość Grochu139 Napisano Kwiecień 30, 2014 Witam chciał bym się poradzić parę osób w pewnej sprawie jestem z najcudowniejszą dziewczyną na świecie tylko jest taki problem ze jej ojciec wszystko utrudnia ona ma 17lat za 7 miesięcy kończy 18lat jej ojciec jest zresztą szkoda słów. A pytanie moje to czy za 2-3 miesiące mogła by sie wprowadzić do mnie.. wiem ze dużo osób powie ze to za wcześnie itd. ale to juz jest przesada jej ojciec nie dość ze nam utrudnia spotykanie się to w dodatku moim zdaniem jest nie obliczalny praktycznie codziennie wieczorem jest po alkoholu a gdy dostanie wypłatę to nie dość że pije to jeszcze traktuje wszystkich w domu jak śmieci doslownie nie patrzy na to co nawet mówi zdarzało się już że uderzył parę razy jej mamę, do własnej córki potrafi powiedzieć ze ją uderzy ale jak na razie nigdy tego nie zrobił... bardzo mi zależy na niej jest dla mnie wszystkim chciał bym ją wyciągnąć z tego bagna ale ona nie wie czy przed 18stką bd mogła sie wyprowadzić :/ proszę o poważne odpowiedzi. Z góry dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach