Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosciII

Czy kupiłybyście w ten sposób ubranka?

Polecane posty

Gość kosciII

Mam koleżankę która była w ciązy, wiem ze od swojej siostry z usa kupiła ubranka po córce bo miała mieć córkę jednak koleżanka urodzila syna. Teraz sprzedaje ubranka bo jej te dziewczęce sa niepotrzebne. Podała mi link do albumu na picasa. Poprosiła by porozsyłać link po znajomych z dziećmi no i tak zrobiłam. Ale jakos dziwnie te ubranka chce sprzedawać, bo podała adres do strony ze zdjęciami i mówiła ze jak ktoś sobie wybierze numery to jej przesle na e-mail numery i rozmiary a ona z tego aukcje zrobi na allegro i ktoś będzie mógł sobie kupić w bezpieczny sposób. Tutaj moje pytanie, czy kupiłybyście w taki sposób ubranka?

Gość gość
Tak. Nic w tym dziwnego. Sama kupiłam mega pake ciuchów na Allegro dla syna.

Gość gość
Tak, ja tez tak kupilam i do dzis chwale,ten sposób :)

Gość gość
No skoro nie ma czasu spotykać sie z ludźmi, ani nie zna Twoich znajomych, a oni chcą wiedzieć co kupują, dostać paczkę do domu itp. to dobrze robi. Będzie wiedziała na jakie ubranka jest zapotrzebowanie i te wystawi na aukcji,

Gość gość
Sama właśnie w ten sposób kupiłam. Gość robił wyprzedaż "garażową" rozeslal po portalach link do albumu ze zdjęciami chciałaś cos to podawales numer rzeczy. On robił aukcje kup teraz i od razu się brało. Przy dużej ilości rzeczy to bardzo fajny pomysł.

Gość witaks
Pewnie, czemu nie! BTW jakie ma te ubranka? Podaj link jak możesz.

Gość honoa
Ja również jestem ciekawa jakie te ubranka. Mam córkę i z chęcią bym jej coś kupiła.

Gość gość
No, ja też bym zobaczyła z chęcią.

Gość gość
Tak, ja zawsze sprzedaje i kupuje w ten sposob ubranka

Gość gość
Bardzo fajny sposób, mogę wtedy poskładać paczkę z ciuszków które mnie interesują, na Allegro przeważnie w paczkach zawsze jest coś co nie jest mi potrzebne albo mi się nie podoba.

Gość gość
Paczki na allegro to masakra. Jest kilka fajnych rzeczy a reszta wciśnięta na sztukę. Dla mnie to bez sensu takie mega paki a u twojej kolezanki mozna sobie samej skomponowac co się chce. Może wrzucucisz link do albumu?

Gość koma1
A czy ktoś będzie potrzebował ubranka dla chłopca w rozmiarze 56-68? Mam ubranka po synku urodzonym w lipcu 2013, właśnie przeglądam szafę i chciałabym zrobić miejsce na nowe. Są to bodziaki, kaftaniki, śpioszki, pajacyki, czapeczki, kombinezony. Wszystkie ubranka kupowałam jako nowe. Mogę porobić zdjęcia i wstawić linka do nich, a potem jako aukcja na Allegro.

Gość kościII
Przepraszam ale nie miałam dostępu do internetu. Gdyby ktoś chciał ubranka na dziewczynkę od 0 do 3 lat to zapraszam do oglądania i zakupów w imieniu właścicielki. https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Gość wikilis
Swietne ubranka, szkoda że moja córa już ma 4 latka:9 bo z chęcią bym się skusiła na coś. Fajne zdjęcia, no i firmy porządne jak widzę a wszystkiego jeszcze nie przeglądnęłam.

Gość kimBł
Fajne ubranka i pomysł sprzedaży, tylko trzeba mieć znajomych.

Gość bvjhmgkugl
a ceny? jak dostane link i wybiore rzeczy, to dopiero pytam o cene, czy cena jest ustalona wczesniej?

Gość jozkazewsi
Ja widzę ceny pod każdym zdjęciem.

Gość gość
Gap i carters wiodą prym na tych aukcjach. Fajne ciuszki.

Gość gość
Ceny tez ok.

Gość guciazona
Ja bym dodała jakieś opisy a nie tylko numer i cenę ale ogólnie jest fajnie bo łatwo się przegląda.

Gość gość
I co? Kupiła któraś?

Gość wikimikii
Tak, ja kupiłam. Ubranka dziś przyszły pocztą. Są naprawdę fajne do tego bardzo miły kontakt z dziewczyną.

Gość gość
Ja tez kupilam ale przesylka w drodze :)

Gość gość
to ja z 1:01 z 7.05, dziś przyszła paczka, ubrania fajne :) oceniłabym je na stan db+ (większość) oraz bdb- (niektóre) - jeśli mowa o cenach to zdecydowanie warto :)) więc polecam ;)))