Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczypi

brak okresu, plamienie, ciąża ?

Polecane posty

Tak, wiem, że temat taki, badz podobny już istnieje, ale nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie, wiec próbuje z założeniem nowego tematu, może się uda. od ponad 4 tygodni spóźnia mi się okres, od ponad roku miałam bardzo regularny - wcześniej nie. Kilka dni po "terminie okresu" miałam lekkie czerwone plamienie, w późniejszych dniach miałam białe plamienia, leciało ze mnie jak z kranu, momentami myslalam, że to właśnie okres. Dla sprawdzenia robiłam test ciążowy 3 razy i kazdy był negatywny. Co się może dziać ? Może któraż miała podobny problem ?

Gość gość
3 razy test zrobilas, ale glowka nie poszla dalej w swoim jakze trudnym procesie mysleniowym i nie nadala sygnalu, by w razie poczucia obawy przed ciaza/choroba wybrac sie d lkarza, hm?

Gość gość
no wybacz ale naprawde nie bez podowu ludzie olewaja takie tematy, sama zobaczysz, ze wszystko sie jakos ureguluje, na uj to tak roztrząsać

Gość gość
od 4 tygodni spóźnia ci się miesiączka i jeszcze nie wpadłaś na to, żeby odwiedzić lekarza

Gość gość
wpadłam na to, żeby iść do lekarza, ale o ironio musze czekać. dziekuje za miłe komentarze, za wsparcie mnie na duchu i odpowiedź na pytanie

Gość ROXA2809
witam. Mi spóźnia się okres 9dn zawsze mam regularnie. Czasem lekko boli mnie podbrzusze. Od 3dn jestem ciągle niewyspana. Dziś rano zrobiłam test ale wyszedł negatywny. Ale może przez to ze cala noc był w aucie a nie poczekalam zeby polerzal w temp pokojowej. Czy mimo to może być ciąża? 16go maja mam wizytę u gin ale do tej pory chciałabym coś się dowiedzieć może ktoras tak miała...

szczypi wydaje mi się że okres ci się przesunie albo to plamienie można uznać za okres... dokładnie ci nie pomogę. musiałaby się wypowiedzieć jakaś bardziej doświadczona dziewczyna :) Nie przejmuj się komentarzami. A starasz się o dziecko czy teoretycznie pytasz?? ROXA2809 całkiem możliwe że jestes w ciąży ale jeszcze za wcześnie na test albo rzeczywiście nie wyszedł przez to że leżał w samochodzie... :)

martucha020290 dzięki ; ) dokladnie ostatni okres miałam 27 lutego, miałam go troche wczesniej, wydaje mi sie, ze to przez stres. natomiast nastepny nie nastapił, dpiero 2 tyg pozniej miałam to plamienie, które trwało kilka godzin i było na prawde niewielkie. później te silne upławy, czekam na wizyte u lekarza. o dziecko się nie staram, ale gdybym była w ciąży nie uznałabym tego za problem tylko za wielkie szczęście. napisze jak bd coś wiedzieć..