Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasciwie po co kobiecie facet

Polecane posty

Gość gość
,jesli ma sie traktowac drugiego czlowieka jak bankomat (niezaleznie od plci) lepiej(uczciwiej) byc samemu. ... ale osoby lecące na kasę NIGDY NIE SĄ UCZCIWE, one nie chcą być same.

Gość gość
Wrzucacie wszystkie kobiety do jednego wora. Nie każda potrzebuje faceta ze względu na jego portfel. Są takie, które ogarniają życie, ale potrzebują bratniej duszy, partnera w rozmowie, szukają kogoś z kim można miło spędzić czas i spełnić najskrytsze fantazje seksualne.

Gość singielka00
10.15 mialam na mysli te dziewczyny wychodzace za maz po to, zeby prowadzic wygodne i pasozytnicze zycie,zerujac na biednym rogaczu harujacym jak wol.....wspolczuje mezczyznom :)

Gość ciągle medzicie
że wam źle, a wiecie dlaczgeo wam źle, bo zamiast działać wolicie medzić, tacy jak wy nigdy niczego mieć nie będą i będziecie musieli sie wiązać na siłę, zeby kupić chleb... moja mama zarabia więcej od ojca, jakieś 1600zł więcej ja mam firmę - zaznaczam że sama sie nie założyła i sama się nie prowadzi - zarabiam ok.10.000zł i mam swoje mieszkanie, samochód i święty spokój. jak to dobrze, ze nie muszę mieć faceta tylko po to by na mnie zarabiał, zenada

Gość SeksMISSja
Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy cię nie zdradzi! Precz z męskim rodem!

Gość Luxeng
Do ciagle medzicie.......za to teraz facet bedzie z toba, zeby sie jego sytuacja poprawila. Faceci zrobia wszystko dla kasy

Gość gość
A pozniej piszą posty jaki to one sa samotne i nikt ich nie chce przytulić.

Gość gość
uxeng Do ciagle medzicie.......za to teraz facet bedzie z toba, zeby sie jego sytuacja poprawila. Faceci zrobia wszystko dla kasy ... taa jasne polska kur/ewko, ty widzisz tylko kasę i myślisz że inni też ją widzą

Gość gość
W ogóle co to za bzdury!? Tak samo można spotkać kobietę-materialistkę jak i faceta-materialistę. W tych samych proporcjach i ilości.

Gość gość
W tych samych proporcjach i ilości. ... gowno prawda, to KOBIETY w większości są materialistkami

Gość gość
nie wiem po co kobiecie facet, ale mi jako facetowi kobieta jest niepotrzebna. jestem samo9wystarczalny w każdym znaczeniu tego słowa.

Gość gość
w moim przypadku maz jest od zarabiania pieniedzy, pomocy w opiece nad dzieckiem i towarzyszeniu u znajomych/rodziny w tej kolejnosci

Gość gość
Nie przepadam za facetami. Są mi zupełnie zbędni. Na dodatek brzydko pachną.

Gość Luxeng
Jasne....Bo faceci chcieliby wszystko za darmo! Nachapac sie ile sie da I nic nie wydac. Od zawsze tak bylo, ze to facet Musial placic za sex ( rozne formy zaplaty, niekoniecznie kasa) I tak jest do dzis. I czy wam sie to podoba czy nie to sie nie zmieni tymbardziej, ze jesli kobieta jest niezalezna, to bedzie zadac wiecej. Jak sie wam pano wie nie podoba to na reczntm jechac.w koncu to wy latacie za nami, a my sobie wybieramy

.w koncu to wy latacie za nami, a my sobie wybieramy x taa, dzisiaj to kobiety latają, błagają o ślub ha ha .... Musial placic za sex x mi to pasuje, dla dziw/ek jestem bogiem bez jakichkolwiek zobowiązań, chociaż są dziewczyny które dają za darmo, wystarczy wcisnąc bajkę

Gość gość
To duża część kobiet DAJE, gdy ma w tym jakiś interes, który często wykracza poza uzyskanie zwyczajnej przyjemności i obejmuje inne rzeczy. Wobec tego starają się mieć jak najwięcej do zaoferowania i dbają przesadnie o swą atrakcyjność fizyczną, bo nei są w stanie nic więcej zaoferować mężczyźnie. Niech takie pseudobizesowe pustaczki nie utożsamiają ze sobą reszty cywilizowanych kobiet.

Gość Luxeng
Te kity o porzadnych kobietach wciskajcie idiotkom, ktore daja wam za darmo. W koncu zawsze gadacie ze kobieta powinna sie cenic....wiec o co chodzi. A tak za darmo to gorzej niz d****a

Gość gość
Claude speed, jesteś bogiem tylko w swoich oczach. Gdy tylko zapomnisz portfela to Twój status boga zmieni się na personę non grata. Taka prawda. Bez portfela, czy to dla zawodowej d***** czy dla kobiety z klubu, pracy, spożywczego lub parku jesteś zbędny. No chyba, że jesteś ciasteczkiem to tak na jeden raz na spróbowanie i wypad.

Gość gość
Jak świat światem to facet jest do zarabiania tak samo jak d/u/p/a od srania.

Claude speed, jesteś bogiem tylko w swoich oczach. x i to wystarczy, kogo to obchodzi? dziw/ka mi służy, i wiem że bez kasy nic nie będzie, ale i tak już mi się nie chce seksu

dla kobiety z klubu, pracy, spożywczego lub parku jesteś zbędny. x ONE TEŻ MI SĄ ZBĘDNE

Gość jak to po co
tak się brandzlujecie tą swoją samotnością i samowystarczalnością, że aż orgazmu się odechciewa

Gość gość
Mnie jest potrzebny facet z fantazją i temperamentem, a nie z grubym portfelem. Wiadomo po co :-P

Gość gość
Facet bez kasy to jak kastrat

Gość gość
A właściwie po co facetowi kobieta??????????? Do gotowania ,sprzątania ,i dawania d..y a to niestety wszystko kosztuje!!!Ot cała filozofia czy potrzebny jest facet kobiecie To nie jest prawda że kobiety niektóre lecą na kasę ,po prostu kobieta jest z facetem bo Oni sobie w życiu bez kobiet nie radzą.

Gość gość
za kazdym sukcesem faceta stoi madra kobieta :) czasem nawet ta, ktora go urodzila :D

Gość gość
Facet bez kobiety jest nic nie wart

Gość gość
po co facetowi kobieta po co kobiecie facet po co by c z kimś? z pragnienia bycia kochanym, z egoizmu, z lęku przed samotnością, dla potomstwa, z ekonomiki,...itp

Gość gość
To nie prawda z tym, ze kobiety mniej zarabiają. Gdzie nie spojrzeć, to kobieta jest bardziej ogarnięta i ambitna. U mnie w domu tak było - mama zarabia duzo więcej. O wiele. I wszędzie widzę tylko taka sytuacje. Facec***asozytuja na rentach. A pytanie po co komu facet/ kobieta jest tak głupie, ze szkoda gadać. Nikt tu nigdy nie był w normalnym związku, czy co?