Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybka2567

Spóźnia mi sie miesiączka doradźcie co robić.

Polecane posty

Cześć mam 18 lat i okres dostaje co 29 lub 31 dni regularnie no czasami (2 dni wcześniej lub później jeśli miałam jakiś wysiłek większy, ale rzadko mi się to zdarza) miałam dostać miesiączkę 25 kwietnia bo to 29 dzień ale jej nie ma, a dzisiaj jest już 1 maj czyli spóźnia się 6 dni ;/ wypryszczyło mnie juz tydzień temu jak zawsze przed okresem, a jego dalej nie ma ;/ bolą mnie zazwyczaj jeszcze piersi przed miesiączką, ale teraz nic nawet mnie brzuch czy jajniki nie bolą. Mam lekko powiększone piersi ale to przed okresem mi zawsze rosną. Jestem dziewicą więc raczej bym ciążę wykluczyła, ale czasami chłopak mi wkłada palce do pochwy ale nie bardzo głęboko bo wiadomo, że może przebić błonę. Jak też robie mu rękami tak żeby było mu przyjemnie i czasami dochodzi ale zawsze do ubikacji lub na papier i idziemy myć ręce jednak boję się troszkę, że coś mogło zostać na palcach i mnie zapłodnił. Raczej to niemożliwe jest bo by musiał mieć dużo spermy na palcach z tego co czytałam na innych forach, ale boje sie bo tak długo mi się jeszcze nie spóźniał. Proszę o mądre rady :)

Gość gość
jeśli jesteś w ciąży to czekaj a się upewnisz. Teraz spokojnie bo już nic nie zmienisz. Może stres , nie ciąża

Własnie bardzo sie stresuje ;/ ale z tego co czytałam na innych forach to raczej nie powinnam być w ciąży bo to jeden przypadek na milion żeby tak sie zapłodnić, a zawsze myjemy ręce i nie przypominam sb, żeby się tak zdarzyło, że nie umyliśmy ;/

nie jesteś w ciąży. Nie nakręcaj się bo jeśli myślisz o tym ze może zaszłaś to okres jeszcze ci się o następny tydzień spóźni ;) miesiączka może mieć parę dni obsuwy wiec to nic niepokojącego.

Gość gość
nie slyszlaam o dziewicy w ciazy

Dziękuję za porady ;* troszkę mnie uspokoiłyście jednak dalej go nie mam, a dzisiaj jest 2 maj ;/

Hejka!! Chciałam Wam powiedzieć, że dzisiaj dostałam miesiączkę :D 12 dni mi sie spóźniała :D zabolał mnie lekko jajnik przez chwilkę i dwie godziny później dostałam :D Tak sie cieszę :) Jeszcze nigdy tak długo mi sie nie spóźniała :)

Gość gość
na drugi raz nie nakręcaj się tak. Tak łatwo nie jest zajść w ciążę mimo wszystko;)