Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy a wypilam wczoraj dwa drinki i 3 piwa czy cos sie moglo stac?

Polecane posty

Gość gość
nawet się nie przyznawaj, ze świadomie piłaś w ciąży WSTYD

Gość gość
że też takie piz/dy się rozmnażają

Gość gosc28
Nienormalna dziewczyno jestes inne pary,malzenstwa walcza staraja sie o dziecko a ty je upijasz!!wez sie stuknij w ten glupi leb co ty zrobilas od 1drinka mozna zaszkodzic a co dop od tylu poczytaj se o 15tygodniu co w tej chwili sie u dziecka rozwija i modl sie teraz tylko by nie bylo niedorozwoju nie zycze Wam ale moglas dzieciatkowi narobic ze bedzie mialo zaburzenia a jak nie chcialas ciazy to trzeba bylo myslec wczesniej,ja sama jestem w 2 ciazy i nigdy bym tak nie skrzywdzila swojego malenstwa

Gość gość
"tez mam wyrzuty sumienia ale po prostu ciezko jest odmowic kiedy wszyscy znajomi wokol ciebie pija i jak sie masz z nimi bawic?' . . . . . Mam nadzieję, że to prowo. Tak glupia osoba NIGDY nie powinna zostać matką :-o

Gość gosc28
jak masz problem z alkoholem to masz ze soba problem ze dla dobra dziecka nie potrafilas se odmowic tylko patrzec na czubek swojego nosa.Patrz na dziecko a nie na znajomych naprawde wielkie gratulacje dla Ciebie i twoich znajomych!!

Gość gośćautorka
nie mam problemu z alkoholem po prostu lubie imprezowac

Gość gość
a ja Ci powiem tak... jeżeli wcześniej dużo piłaś, teraz coś pijesz a jesteś w ciąży ... tzn. że przez dłuższy okres czasu i nawet obecnie wypłukiwałaś sobie kwas foliowy z organizmu.... Nie wiem czy wiesz co to oznacza- rozszczep kręgosłupa, przepuklina oponowo rdzeniowa, wodogłowie.... itp. Módl się dziewczyno, żebyś tylko miała przyswajalność kwasu foliowego, bo inaczej marnie to widzę.... na porodówce leżała taka koło mnie 19 latka, która urodziła chore dziecko bo dużo piła przed ciążą, w trakcie odstawiła... ale to jej nie pomogło już. FAS-u nie miało, ale będzie niepełnosprawne już zawsze

Gość masz problem
z alkoholem, bo nie potrafisz go odmowic. Czyli jestes alkoholiczka. Ale alkoholik nigdy nie przyzna sie do tego, ze jest alkoholikiem..

Gość gosc28
trzeba bylo sie zdecydowac albo imprezy albo dziecko.