Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi277

Seks po escapelle?

Polecane posty

Gość MałaMi277

Dnia 22 kwietnia mialam stosunek, przerywany, ale zsunęła nam się prezerwatywa i chłopak nie był pewny czy wszystko będzie okej a sam też nie był pewny czy zdążył, według obliczeń dokładnie 9 maja powinnam dostać okres, jednak już dzisiaj mam okropne bóle piersi dokładnie jak na miesiączkę więc zapewne dostanę wcześniej ( dodam że tabletkę zażyłam 23 kwietnia, minęło dokładnie 26-27 godzin od stosunku ) a okres miałam 11 kwietnia, niestety wypadały u mnie dni płodne jednak nie był to dzień owulacji więc wykluczam tutaj ciążę :) przynajmniej tak mi się wydaje. Moje pytanko drogie kobietki, wyliczając kalendarzykiem powinnam mieć teraz dni niepłodne, bo do 27 bodajże miałam płodne, a 25 owulacje :) czy unikać seksu dopóki nie dostanę okresu? ginekolog nie dał mi żadnych instrukcji a przecież jeżeli użyjemy prezerwatyw ( tym razem kupię lepsze :D ) to ryzyko jest minimalne, jak było u was?

Gość gość
Nie można czekać jest maj i piza swędzi!. Korzystaj z życia.

Gość gość
mapami nic się nie martw tabletka zadziała o ile nie doszło przej jej zażyciem do zapłodnienia, mialalm taka Cje z ta tabletka na początku maja. Ciąży nie było ale organizm nie moze dojść do siebie juz drugi miesiąc . Nie ma co ukrywać spustoszenie i bałagan hormonalny to ona robi niezły . A seksu nie musisz unikać jak się dobrze czujesz , tylko się po prostu dobrze zabezpiecz . A tabletka jak sama nazwa wskazuje jest po :) wiec pozniej nie ma co liczyć na jej działanie antykoncepcyjne . Pozdrawiam

Gość gość
Weż drugą tabletkę po i dopiero otwieraj cipkę na bzykanie.