Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1698

Co zmienić w wyglądzie? (twarz i włosy)

Polecane posty

Gość magda1698

Dodaje zdjęcie, wiem że jestem brzydka, ale już nie wiem co zrobić żeby trochę lepiej wyglądać, dlatego pytam, bez hejtów prosze ;/ Bez grzywki wiem że wyglądam beznadziejnie, co zmienić? Kształt twarzy mam owalny a cere tłustą i świeci mi się wszędzie, czoło, nos, policzki, broda dlatego uzywam pudru codziennie, mam troche niedoskonałości dlatego co 2gi dzień używam żelu z garniera na twarz, włosy mi trochę urosły, miałam krótkie w których wyglądam beznadziejnie, tak samo z grzywką prostą. Już na serio nie wiem co robić, a i codziennie robie sobie kreski, które w sumie nic nie zmieniają a chciałabym troche oczy podkreślać, bo wydaje mi się że są małe w porównaniu z moja okrągłą buzią ;_; Co zrobić? http://m.ocdn.eu/_m/b3ae31148356119d2bd5bc0d004b248c,62,37.jpg

Gość gość
Nie wyswietla sie.

Gość gość
No przeciez bardzo ładna dziewczyna jesteś :) Ładny kształt buzi, piękne brwi, piękne oczy, super dołeczki w policzkach - dla mnie możesz nie zmieniac nic.

Gość gość
Widac ze gosc 17;52 to baba sie wypowiadała. Po pierwsze to schudnac owalny ryj nigdy nie jest Ok.

Gość gość
Nie widzę nic?

Gość gość
Schudnij