Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dooorciaaazabcia

jutro droznosc jajowodow jakies wzkazowki?

Polecane posty

Gość gość
musisz być na czczo, weź sobie podpaski,a co do reszty to zależy czy zostajesz w szpitalu czy nie

Gość gość
No właśnie. Pytanie czy będzie robiona w szpitalu i tam zostaniesz przyjęta i dadzą Ci "miejsce" czy po prostu przyjdziesz na badanie i tyle. W razie czego weź sobie coś do jedzenia, gdyby się przeciągało. Ja robiłam 2 razy, zawsze jako "przyszłam i wyszłam". Tyle,że zanim znajdzie się ktoś wolny do zrobienia badania, to trzeba czekać (czasem 2 godziny) potem po badaniu około 30 minut minimum także. O tym by być na czczo pierwsze słyszę, ja nie byłam, nikt mi tak być nie kazał. O tym, jak przebiega badanie i co Cię czeka nie będę pisała, ja za dużo się naczytałam, bez sensu. Powiem tak, każde badanie jest inne (ja miałam dwa i ich przebieg, ból itp. za każdym razem było zupełnie inne), każda kobieta inaczej to przechodzi. Jedyne, co mogę Ci doradzić, to warto zadbać o jakiś transport do domu. Bo może być tak, że po badaniu nic Cię nie będzie bolało, będziesz sie dobrze czuła, ale może być i tak, że będziesz odczuwała długotrwały ból w podbrzuszu, taki męczący, mocniejszy niż przy okresie itp. W każdym razie takie badanie warto robić w dniu, kiedy mamy wolne, albo po pracy. Na pewno nie wtedy, kiedy tego samego dnia mamy pracować.

Gość gość
ja musiałam być na czczo, bo zaczęli od podstawowych badań typu krew i mocz, więc lepiej nie jeść, niż byc z tego powodu odesłanym

Ja na pewno nie zostaje w szpitalu mieszkam w Anglii mam godzinę ustalona tak ze długo nie będę czekala . mój maz jedzie ze mną oboje mamy wolne w pracy