Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jakie tabletki na odchudzanie bierzecie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja biore takie www.galena.pl/pl/katalog-produktow/preparaty-wspomagajace-odchudzanie polecam, sprawdzaja sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja biore 2 be slim-nie brac nic nie daja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jako艣 nie lubi臋 艂yka膰 tabletek. Wol臋 suplementy typu AquaSlim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kilkukrotnie podchodzi艂am do kuracji odchudzaj膮cej r贸偶nych produkt贸w i sposob贸w. Wiele z nich dzia艂a艂o ale z mizernym skutkiem. Obecnie jestem na kuracji miesi膮c z tabletkami Slimcea. Ten okres pozwoli艂 mi ju偶 oceni膰 ich dzia艂anie. Hamowanie 艂aknienia na plus, przy艣pieszenie spalania tkanki t艂uszczowej na plus. Brak efekt贸w ubocznych na plus. Warte stosowania podczas walki z oty艂o艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze tabletki na odchudzanie to jest ostre ruuuchanie pare razy na dobe polykanie spermy. Sperma jest bez kalori,a syta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skutecznie odchudzi艂y mnie tabletki Slimcea w po艂膮czeniu ze zbilansowan膮 diet膮. Ograniczy艂am smako艂yki, w臋glowodany po godzinie 15 oraz wprowadzi艂am niewielk膮 ilo艣膰 ruchu. Przez ca艂y okres bra艂am tabletki Slimcea. Zauwa偶y艂am na pocz膮tku 艂atwo艣膰 w utrzymaniu diety poniewa偶 tabletki Slimcea powoduj膮 blokad臋 uczucia g艂odu. Ju偶 po 2 tygodniach od rozpocz臋cia stosowania zauwa偶y艂am pierwsze efekty. Dzi臋ki temu by艂am zmootywowana do dalszych dzia艂a艅. 艁膮cznie schud艂am 9kg. Warto by艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie czy Wy jeste艣cie normalni??? Jakie tabletki??? Mniej je艣膰 i du偶o ruchu. W 偶yciu nie przysz艂oby mi do g艂owy 偶re膰 pigu艂y, 偶eby schudn膮膰. Masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie i za ile jest ta Slimcea ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slimcea zam贸wisz w sklepie piekna24.pl albo na allegro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moja to sport 6 x w tygodniu przez godzin臋: bieganie, rower, orbiter.... i dieta bez s艂odyczy, z ma艂膮 ilo艣ci膮 t艂uszczu. max 1500 kcal na dob臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am na wielu dietach czy suplementach. Najlepszym rozwi膮zaniem jest odpowiednia dieta dostosowana do organizmu oraz tabletki Slimcea. Efekt kt贸ry przychodzi ka偶dego dnia bardzo motywuje do przej艣cia pe艂nej kuracji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczupla 37
Ja osobi艣cie korzysta艂am przez 2 miesi膮ce z tabletek na odchudzanie o nazwie Odchudzanie African Mango i efekty by艂y piorunuj膮ce. W 2 miesi膮ce zgubi艂am 14 kg, schodzi艂o mi 艣rednio 1,5 kg tygodniowo. Tabletki zam贸wi艂am na stronie: http://nplink.net/btkjP7vM mog臋 艣mia艂 poleci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bior臋 Novoslim ju偶 drugi raz i jestem tak samo zadowolona Pierwszy raz stosowa艂am go po ci膮偶y jak nie mog艂am schudn膮膰 i faktycznie zrzucia艂am prawie 9 kg teraz mia艂am gorszy atepa i znowu sobie odpu艣ci艂am wi臋c ponownie zakupi艂am i ju偶 wszytsko regularnie spada

Udost臋pnij ten post

Ja odchudza艂am si臋 tabletkami, schud艂am jakie艣 15 kg, uczyni艂am to tymi tabletkami:

dietalux.wordpress.com

Udost臋pnij ten post

Ja stosowa艂am i zach臋cam wszystkich aby spr贸bowa膰 kuracji zio艂ami Tybeta艅skimi a my艣l臋 偶e ju偶 nic innego nie b臋dziecie stosowa膰.? Najwa偶niejsze jest odchudzanie zdrowe, skuteczne i bez p贸藕niejszego efektu jo-jo. Z autopsji bardzo polecam sprawdzone zio艂a Tybeta艅skie na odchudzanie. Kupuj臋 na odchudzanieziolatybetanskie.pl

Udost臋pnij ten post

Tabletki to dla leniwych, oszukujacych sie ze cos zaczeli robic,

Zloty srodek- mniej zrec wiecej sie ruszac, nawet spacerowac na pocz膮tek, uzupe艂nia膰 plyny i tyle w temacie

Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Latarenka

Tabletki na odchudzanie?

Moje tabletki to:

1. 5 posi艂k贸w dziennie, niedu偶e porcje, co 3 godz.

2. Woda niegazowana, do 2 l

3. Ruch

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Latarenka
Dnia 25.12.2014 o 16:45, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

kilkukrotnie podchodzi艂am do kuracji odchudzaj膮cej r贸偶nych produkt贸w i sposob贸w. Wiele z nich dzia艂a艂o ale z mizernym skutkiem. Obecnie jestem na kuracji miesi膮c z tabletkami Slimcea. Ten okres pozwoli艂 mi ju偶 oceni膰 ich dzia艂anie. Hamowanie 艂aknienia na plus, przy艣pieszenie spalania tkanki t艂uszczowej na plus. Brak efekt贸w ubocznych na plus. Warte stosowania podczas walki z oty艂o艣ci膮.

Prosz臋, prosz臋. Zwolni Wam przemiana materii i potem nawet po kromce chleba b臋dziecie ty膰.

Je艣膰! Systematycznie i nawet 5 razy dziennie, wtedy przemiana materii ro艣nie a cz艂owiek czuje si臋 dobrze! I pi膰!

Udost臋pnij ten post

Nie ma co pier... doli膰 o opychaniu si臋 jedzeniem dla chudni臋cia i tycia od 100kcal. Dajcie sobie siana jak macie gada膰 takie g艂upoty. Na ka偶dego mo偶e dzia艂a膰 co艣 innego lepiej, co艣 innego gorzej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Latarenka
Dnia 8.10.2020 o 17:58, marysia napisa艂:

Nie ma co pier... doli膰 o opychaniu si臋 jedzeniem dla chudni臋cia i tycia od 100kcal. Dajcie sobie siana jak macie gada膰 takie g艂upoty. Na ka偶dego mo偶e dzia艂a膰 co艣 innego lepiej, co艣 innego gorzej.聽

Opychaniu si臋 jedzeniem? O czym Ty piszesz? Je偶eli systematycznie jesz, 5 posi艂k贸w dziennie w ma艂ych ilo艣ciach (to nie jest opychanie si臋!) to Twoja przemiana materii dzia艂a. Je偶eli aplikujesz jej g艂od贸wk臋, lub posi艂ki niewystarczaj膮ce, lub du偶e przerwy pomi臋dzy, to Twoja przemiana materii maleje a偶 mo偶e si臋 zdarzy膰, 偶e stanie, i w贸wczas nawet ma艂a ilo艣膰 pokarmu spowoduje przybieranie na wadze. Ju偶 nie m贸wi膮c z biegiem czasu o r贸偶nych chorobach zwi膮zanych z takim odchudzaniem. 殴le pracuj膮ce jelita, k艂opoty w wypr贸偶nianiem, czy refluks 偶贸艂ciowy. Nikomu nie 偶ycz臋 aby przez swoje fobie i g艂upoty cierpia艂 przez takie choroby.

Oczywi艣cie zrobicie jak uwa偶acie, Wasze zdrowie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Latarenka

Z reszt膮 ka偶dy dietetyk Wam to powie. To tyle z mojej strony 馃檪

Udost臋pnij ten post