Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SUDOCREM

Polecane posty

Gość gość

Moja półtorej miesięczna córeczka po zmianie kremu z Nivea(przeciw odparzeniom) na Sudocrem ma odparzenia..czy wasze dzieci tez mają p otym kremie?

Gość gość
tak, w dodatku mocno wysusza. Najlepiej sprawdza się maść bepanthen

Gość gość
Mój tak nie miał ale bardziej pomagał mu jednak bepathen albo mąka ziemniaczana.

Gość gość
Ja od urodzenia używałam Nivea i było wszystko ok..po 2 dniach stosowania Sudocremu odparzenia gotowe :/ a wiele razy słyszałam, że jest najlepszy..wróciłam do Nivea i po jednym dniu już jest ok

Gość gość
A u nas SUDOCREM sprawdził się w 100%

Gość gość
Sudocrem najlepszy jest na juz powstale odparzenia. Nie przeciw. Ja polecam Linomag ;)

Gość gość
To dlaczego po jego zastosowaniu zaczęły się robić i było tylko gorzej ? Dużo osób używa Sudocremu na codzień

Gość Justann
To, że dużo osób korzysta z sudocremu na co dzień, to nie znaczy, że robią dobrze. Sudocrem źle się zmywa i jest polecany przez lekarzy wyłącznie na już powstałe odparzenia. U nas się zupełnie nie sprawdził, odparzenia zeszły dzięki zwykłej maści pośladkowej (niemowlęcej?), która jest robiona w aptece i stosuje się ją właśnie na co dzień.

Gość gość
Ja jestem zadowolona z sudocremu, używałam przy pierwszym jak i teraz przy drugim dziecku

Gość ikea3
Sudocrem? To najlepszy krem z dostępnych na rynku, bardzo uniwersalny (na odparzenia u dzieci, trądzik, podrażnienia ). Mam go zawsze w domu, jest wydajny, łatwy w użyciu i wcale nie drogi. Na odparzenia u dzieci zawsze pomagał, ale nie używałam go profilaktycznie.

Gość gość
no wlaśnie, dużo osób używa sudocremu profilaktycznie, do każdej zmiany pieluchy. Tylko po co? Tam jest tlenek cynku, działa wysuszająco. Ja na co dzień stosuję linomag, Sudocrem wyłącznie wtedy jak pupa jest zaczerwieniona i wtedy to się sprawdza. Im prostszy skład kosmetyków dla dzieci tym lepiej i nie ma co na siłę faszerować skóry chemią.

Gość gość
dla mojej córy od początku dobry, dzięki niemu nie ma odparzeń

Gość gość
ile kosztuje sudocrem w Polsce? bo w UK pudełko 300 ml 4 funty!

Gość gość
Sudocrem u nas w sumie może I szybko działa, ale wysusza skórę.. Najlepszy był Bepanthen. A Metanium takie sobie.

Gość Polecam

Jest teraz dostępny Sudocrem Care&Protect. Jest to krem w tubce o bardziej tłustej i lekkiej konsystencji. Łatwo się go nakłada na pupę. Ma prosty skład. Jest bezzapachowy. Nie uczula i nie podraznia. A co najważniejsze nie dopuszcza do odparzeń. Można go stosować przy każdej zmianie pieluszki. Jako mama pół rocznego maluszka polecam.

Gość gość
24 minuty temu, Gość Polecam napisał:

Jest teraz dostępny Sudocrem Care&Protect. Jest to krem w tubce o bardziej tłustej i lekkiej konsystencji. Łatwo się go nakłada na pupę. Ma prosty skład. Jest bezzapachowy. Nie uczula i nie podraznia. A co najważniejsze nie dopuszcza do odparzeń. Można go stosować przy każdej zmianie pieluszki. Jako mama pół rocznego maluszka polecam.

Koszmarny, wręcz góowniany skład. Jak to można na skórę dziecka nakładać???? 😟

Gość Ipl

U mnie sprawdza się sudocrem ale smaruje bardzo cienka niewidoczna warstwę tylko po kupie, bepanthen i inne tłustsze uczulają , myje wyłącznie przegotowaną woda bo chusteczki nawilżone też wszystkie uczulają 

Gość Iwona120

Sudocrem jest super na odparzenia . Od razu przechodzi