Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beznadziejne zycie...

Polecane posty

Gość gość

stwierdzilam, ze mam beznadziejne zycie :( Pochodze z biednej rodziny, w 3 mieszkamy w jednym pokoju. Jako jedyna skonczylam studia i studiuje zaocznie bo inaczej mnie nie stac. Moj chlopak jest po zawodowce. Nie wiem co dalej, nigdy nie bedzie mnie chyba stac na kupno mieszkania :( Pracodawcy oszukuja na kazdym kroku... Nie chce wynajmowac mieszkania w nieskonczonosc, bo moja znajoma ktora wynajmowala mieszkanie dostala wypowiedzenie tylko dlatego ze wynajmujacy dostal lepsza propozycje! Po prostu dal jej miesiac. Tragedia :( Nie mam przed soba zadnej przyszlosci. Zazdroszcze innym bo maja lepszy start w zyciu

Gość gość
jak bym czytałam o sobie z tą różnicą że studiowałam dziennie i mój chłopak jest po technikum Ile masz lat? Ja też nie mam żadnych perspektyw moi rodzice mi nie pomogą ani rodzice chłopaka

Gość gość
ja też tak mam... zostaje chyba tylko wyjazd za granicę.

Gość gość
claude speed weź leki, ktore przepisal ci psychiatra

Gość heatrow
za granica tez niestety cięzko o prace, ewentualnie dla specjalistow z jezykiem, bezjezyka nie ma co jechac, chyba ze po to, aby biedowac

Gość gość
mam 22 lata. studiuje jezyki. znam angielski, rosyjski, wloski i teraz studiuje hiszpanski. ale i tak kiepsko widze swoja przyszlosc tutaj.