Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOU JILL

do panów pytanie o odczucia podczas stosunku

Polecane posty

Gość gość kafe
tak założyłem tego maila przed chwilą

Gość LOU JILL
szansę? brak Ci rozmówców w zyciu realnym?:) bez urazy oczywiscie i nie kloccie sie na forum, szkoda czasu

Gość gość kafe
co szansę? w realu mało kto Ci powie całą prawdę o seksie, a wirtual nie ma powodu kłamać

Gość gość
Wchodzi głębiej i odczucia coraz lepsze - podobnie jest i z nami :). A co dzieje się dalej ?

Gość LOU JILL
dalej to chyba wiadomo co:) orgazm czyli skurcze w pochwie tez odczuwacie?

Gość gość
Główną przyjemność nam daje żołądź, która ociera się o ściany pochwy, powoduje narastanie przyjemności. W szczególności pod wędzidełkiem i na koronie żołądzi to najczulsze miejsca na bodźce. A jak u was drogie panie :)

Gość gość
Oczywiście! Robi się ciaśniej,przyjemniej i wtedy ja dochodzę...

Gość gość
Wiem, że to kweatia indywidualna oraz umiejętności drugiej osoby. Ale zapytam jak długo potrzeba wam kobietom stymulacji, penetacji pochwy, aby osiągnąć orgazm? :)

Gość gość
Na pewno nie idzie tu o szyjke macicy , bo to niemozliwe. odczuwamy tylko przy wejściu do pochwy , dalej nic. Dlatego nowotwory szyjki macicy nie dają objawów bolowych. Pochwa jest urzadzeniem elasycznym , rozciąga się , i rzadko to odczuwamy, stąd malo kobiet przezywa orgazmy pochwowe, bo w dalszych rejonach pochwy po prostu nie ma zbytnio czucia. Zaraz tu zleca się baby ,ktore po porodzie są "ciaśniejsze" niż były i mnie obszczekają. Taka smutna prawda. jestem kobieta , mam dwoje dzieci, orgazmy tylko łechtaczkowo-pochwowe, i tez ciągle jestem mokra , mam tzw. mokre orgazmy , połączone z wytryskiem

Gość gość
miałem wiele kobiet, wiele z nimi rozmawiałem; z moich obserwacji wynikało, że te co miały wiele partnerów to były szersze od tych co miały ich mniej albo w ogóle... na żonę tylko te drugie brać :), a te pierwsze niech się nie martwią, zawsze jakiś desperata znajdzie się...

Gość gość
Tak na logikę to przecież, każdy z nas wyszedł przez pochwę [pomijając cesarkę] więc z pewnością jest rozciągliwa a nawet bardzo. Więc mogłaby przyjąć większy sprzęt :). Nie wiem jakie są po porodzie, ale wierzę w to co mówisz. Ma to swoje plusy dla obojga, mogą dłużej się kochać. :)

Gość gość
Witam Ja właśnie czekam na swojego księciunia i będziemy się kochać🌻

Gość gość
No to życzę Wam udanego seksu :)

Gość LOU JILL
z orgazmem pochwowym faktycznie ciezko,a szkoda jednak doznania nieco sie roznia

Gość gość
A jak możnaby opisać te doznania [ orgazm pochwowy czy łechtaczkowy] , wiem że ciężko :) mi jako facetowi też ciężko to opisać. Chociaż my trochę mniej skomplikowani :)

Gość LOU JILL
ja odczuwam to podobnie ale pochwowy trwa dluzej, intensywniej a uczucia chyba nie da sie opisac, wiem ze najpierw sie odczuwa jak orgazm ma przyjsc i ttrzeba uwazac zeby go podtrzymac i dojsc bo czasem facet zmieni tempo albo inaczej zacznie lizac i wiem ze juz po orgazmie:/ to takie dzwne uczucie w tym miejscu, drazniace z jednej strony a z drugiej z******te

Gość gość
A ja mam orgazm pochwowy dosyc czesto ;-) ale od niedawna, jestem z nowym partnerem i dopiero z nim to osiagnelam, nawet nie wiedzialam ze seks moze byc taki boski, a mam swoje lata

Gość LOU JILL
podobno kobiety maja zapotrzebowanie najwieksze po 30 i wtedy tez ucza sie nowych doznan:)

Gość gość
U nas z kolei, ciężko nie mieć orgazmu. Najgorsze bywa tylko w tym, że czasem zbyt szybko, penis reaguje na docierające bodźce i chce strzelać przedwcześnie, nie dając satysfakcji z seksu co jest to bardzo frustrujące :(. Zwłaszcza kiedy chcesz swoją partnerkę zadowolić.

Gość gość
Sam orgazm to rytmiczne skurcze penisa i wytrysk. U was podobne skurcze, czujecie nasze i wytrysk o ile jest wewnątrz?

Gość gość
Jestem wlasnie kolo 30 ( ale jeszcze przed ), juz nie wierzylam, ze kiedykolwiek bede miala taki orgazm a tu prosze, niespodzianka :-). Wydaje mi sie ze cala tajemnica tkwi w grze wstepnej, on potrafi mnie rozpalic do czerwonosci, a kiedy wchodzi jestem juz tak podniecona ze po chwili dochodze, no i sposob w jaki penetruje tez jest wazny

Gość LOU JILL
mam faceta ktory moze dlugo, jak chce dojsc to porusza sie intensywniej, w sumie ciesze sie ze moze dlugo, w roznych pozycjach, a jak dojdzie to za chwile moze dalej:) czasem mu nie opada nawet wcale po wytrysku

Gość gość
ja wytrysku wewnątrz nigsy nie czułam , moze tylko takie rozchodzace się ciepło. Kiedy nadchodzi orgazm to czuję jak od palców u stóp ciało mi dretwieje, a potem przychhodzi uczucie , jakby ktos walnął mi po oczach lampą blyskowa z aparatu. chłopak wyżej nie ma racji- ilość partnerów w żaden sposób nie wpływa na wielkość pochwy, to jest mięsień, i dopóki nie zostana zerwane pewne więzadła , a tak często dzieje się przy porodzie , , to pochwa jest dość ścisła, i po rozciągnięciu wraca do swoich wymairow

Gość gość
Ja czasami czuje skurcze penisa a czasami nie, to zalezy w jakiej pozycji sie kochamy

Gość gość
Macie jakieś ulubione pozycje seksualne, lub które Was zaspokajają, dają przyjemność :)

Gość gość
ja uwielbiam od tyłu, moj mąz nie jest ogromny , ze tak powiem , a od tylu czuje go doskonale.lubie też klasyczną pozycję, ale dochodzę , kiedy mnie liże i jednoczesnie piesc***alcami w środku

Gość gość
ja miałem różne kobiety i różne pochwy:) jedne smaczniejsze, drugie nie. Cipka cipce nie równa, dużo zależy od kobiety także, jeśli chodzi o pozycje myślę, że to kwestia upodobania, próbowania każdej, pozycje także się nudzą, trzeba szukać stymulacji.

Gość gość
Mi podoba się klasyczna, kiedy penis i pochwa zajęte są sobą, a usta ustami, ciekawa jest na jeźdźca, pozwala obserwować narządy w pracy oraz partnerkę jej piersi :)

Gość gość
Na jezdzca, od tylu, klasyczna tez jest ok

Gość gość
ok :) Jakie ruchy penisa dają Wam najwięcej przyjemności ? :)