Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego ludzie uwazają że glanów nie powinno sie nosić w lecie?

Polecane posty

Miałam jej juz wielokrotnie ubrane jak było ciepło, nawet podczas upałów(jak był jakiś koncert, łudstok, albo impreza) i nigdy nie miałam stóp jakoś mocniej spoconych niż miałabym w normalnych butach. W ogóle nie było jakichś ekstremalnych wrażeń zapachowych. Dlaczego ludzie tak uważają, ze w glanach śmierdza stopy? dla mnie glany to najwygodniejsze buty i już :) // // // // //

Gość gość
dlaczego ludzie uważają że nie powinno się nosić sandałów w zimie?dla mnie sandały to najwygodniejsze buty.

Gość gość
nos glany a za pare lat zobaczysz co sie dzieje ze stopami

Gość gość
z czasem ci przejdzie :) Może do wojska pójść powinnaś na zawodowego, jeszcze onucki dodadzą :)

Gość gość
a nosząc glany w lecie można się spocić.

och, jaki pewny siebie, "z czasem ci przejdzie", ty wszystko o mnie wiesz. W wojsku to są desanty a nie glany. Zreszta swoją przyszłość upatruje w metalu, po to tyle ćwicze gre na gitarze, a nie w wojsku, co to za pomysł z d**y w ogóle? :)

Gość gość
mi tam się stopy w glanach nie pociły jakos specjalnie po kilkuletnim chodzeniu w glanach moge ostrzec - moja stopy wygladaja normalnie, a najgorsze dla nich sa jednak obcasy

Gość 7455635548585544788544
ale kogo to obchodzi w czym ty chodzisz. Twojego zdechniecia nawet pewnie nikt by nie zauwazyl, a co dopiero twoje jakies z****** glany.

Gość gość
pamiętam wiele dziewcząt w twoim wieku które upatrywały swoja przyszłość w metalu i punku .teraz wszystkie to przykładne 'matki polki' w których nie pozostało nic z dawnych lat.takie życie dziecino.

Gość 7455635548585544788544
k***a gownazeria zaczerpnela slowko "glany" z gwary wieziennej. :-D

A ja znam wiele metalowych wokalistek - chociażby Wera Zbieg z Totem i Sceptic, Angella Gossow z Arch Enemy, Sylwia z The -No-Mads i mase innych. Tak samo jak fanki po 30 :) Więc sie nie zdziw, jak bede za 10 lat gitarzystką jakiegoś zespołu :) Takie życie, nudny januszu-cebulaku :) I nie nazywaj dorosłej kobiety dzieciną :)

Gość gość
ja tam zawsze się śmiałam, że w glanach to stopa dostosowuje sie do buta a nie but do stopy ;) ja nosiłam też dobrych parę lat glany, fakt, trochęta stópka inaczej wygląda, ale jakichś hardkorów nie ma. Co do pocenia i śmierdzenia... Ja miałam kiedyś balerinki po których wstyd było do ludzi wyjść tak nogi waliły... a po glanach nigdy. No, ale moje glany to skóra była, więc i nogi nie miały prawa śmierdzieć ;P czego o balerinach nie mogę powiedzieć. Mimo wszystko teraz to ja latem tylko sandałki a najlepiej na boso wogóle.

Gość gość
jesli twoj nick to rok urodzenia, to młoda jesteś i stąd pomysly, że do końca życia w glanach chodzić będziesz :) Twoja wola, pypec pewnie w nosie skoro nie czyjesz jak pięknie pachną twoje stopy po glanach :) Zresztą chodź sobie w czym chcesz, co nam do tego :D

Gość gość
life is brutal.mimo wszystko 'dorosła ' dziecino.

"life is brutal.mimo wszystko 'dorosła ' dziecino." Nadal nie udowodniłes dlaczego miałabym zostać przykładna kurą domowa w której nic nie zostało z dawnych lat. Za to ja ci udowodniłam, na przykładach konkretnych, że jak najbardziej może być inaczej. Zreszta jak to miałoby wyglądać - po latach cwiczenia gry na gitarze, nagle to rzucam, przestaje słuchac metalu i staje się stereotypową grażyną? :D

Jesli 20 letniej osoby nie uważasz za dorosłą, to od kiedy zaczyna sie dorosłość? Od 50 starcze? :D "Twoja wola, pypec pewnie w nosie skoro nie czyjesz jak pięknie pachną twoje stopy po glanach" bo ty dobrze wiesz, wąchasz ludziom stopy po glanach,masz taki fetysz i wiesz lepiej czy śmierdzi, czy nie, od ludzi którzy noszą glany? :)

Gość gość
Zrozumiesz dziecino że 20 lat to nie dorosłość. Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy wyprowadzasz się z domu,żyjesz na własny rachunek, zakładasz rodzinę.

Gość gość
dokładnie .ale pewnie musi minąć 20 lat zanim przyznasz mi rację.widziałem setki takich jak ty .

A dlaczego ja musze być taka jak te głupie baby które znałes a nie jak Wera Zbieg, Sylwia z The No Mads, czy setki innych metalowych muzyków płci żeńskiej w tym kraju? Zadziwiająco szybko oceniasz ludzi, nie znając ich. "Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy wyprowadzasz się z domu,żyjesz na własny rachunek, zakładasz rodzinę." 1. Nie mieszkam z rodzicami 2. Pracuje już troche dorywczo, rodzice utrzymują mnie w coraz mniejszym stopniu. 3. Moje dzieci naucze słuchania metalu :D

Gość gość ale niegość
"Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy wyprowadzasz się z domu,żyjesz na własny rachunek, zakładasz rodzinę." Kurde, czyli jak nie mam rodziny, to jestem niedorosła, hell yea! :classic_cool:

Gość gość dokuczający Katarzynce
Glany- racja, jedne z najwygodniejszych i najlepszych buciorów. Katarzynko z wiekiem wrażliwość stopy może się zmieniać. Po ciążach już nie umiałam cały rok łazić w glaniakach. W tej chwili codziennie przez 8 godzin przez 5 dni w tygodniu chodzę w ciężkich butach roboczych ze stalowym czubem na hali, gdzie panuje dość wysoka temperatura, więc stopy się niemiłosiernie meczą, więc każda chwila nagiej lub prawie stopy w lecie jest dla mnie bezcenna. :) Dzieci owszem możesz nauczyć słuchać metalu, tylko potem jest problem, bo dziecko ma swoje uczucia, swój gust i swoje zdanie. Nie zdziw się jak ci zacznie słuchać coś w stylu 1 D he he.

Gość gość
podnieć się filozofie 2 pierwszymi punktami.1- wyprowadzasz się z domu.2-żyjesz na własny rachunek.

Gość gość dokuczający Katarzynce
Zrozumiesz dziecino że 20 lat to nie dorosłość. Dorosłość zaczyna się wtedy kiedy wyprowadzasz się z domu,żyjesz na własny rachunek, zakładasz rodzinę. x Dorosłość zaczyna się wtedy, kiedy człowiek sam siebie utrzymuje i bierze całkowita odpowiedzialność za siebie i swoje czyny. Jeśli posiada dziecko to również za to dziecko. Nieważne czy ma 18 lat czy 38. Wiek tutaj nie ma nic do rzeczy, jeśli ktoś uważa się za dorosłego to niech się tak zachowuje, w innym przypadku jest tylko w świetle prawa pełnoletni.

Powiem tak...nie chciałabym być blisko jak te glany zdejmujesz.

Gość gość
kazdy moze nosic , co zechce, tylez, e jak sie widzi w upał kogos w glanach to siła rzeczy nasuwaja sie skojarzenia, jak obrzydliwie musza w ich wnętrzu musza wyglądac i pocic sie nogi. Ale twój wybór.

Gość gość
to fajnie ze sie nie spocilas cieszymy sie