Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem wczoraj gangbang w klubie!

Polecane posty

Gość gość

Było już po trzeciej, klub prawie pusty. Zwijaliśmy się ze znajomymi i dziewczynami do domu, poszliśmy jeszcze z kumplem za potrzebą. Wchodzimy do kibla a tam koleś posuwa laskę podczas gdy dwóch innych czekających chyba w kolejce waliło sobie w tym czasie. Kojarzyłem ich ze stolika niedaleko naszego. Ona podchodziła już pod czterdziestkę, a ci czterej (jeden widocznie zmył się wcześniej) to byli tacy napakowani gówniarze. Kolega powiedział tylko ,,sorry'' i wyszedł. Ja uśmiechnąłem się i wszedłem do kabiny, podczas gdy oni dalej się roochali. Pani rzuciła komentarz: ,,niech ta twoja d***** jedzie z tancerzem do domu, a ty pobaw się z nami''. Faktycznie moja kobieta tańczyła wcześniej przez chwilę z jakimś gogusiem (ja z zasady nie tańczę). Nic wtedy nie odpowiedziałem, a ta pijana czterdziestka jak wychodziłem rzuciła: ,,zostań, potrzebuję jeszcze jednego kootasa''. ;) Słyszałem o tym klubie różne rzeczy już wcześniej. Toalety są tak ukryte, że aż zachęcają do różnych akcji, zwłaszcza nad ranem, ale pierwszy raz miałem tam pokaz na żywo. Kumpel oczywiście od razu opowiedział wszystkim co widział, a ja dostałem op****** od mojej, że tam zostałem. Wygarnąłem jej gogusia i się uciszyła. Pomyślałem trochę nad tym i w sumie to dochodzę do wniosku, że z wiekiem zaczynam doceniać takie naprawdę wyuzdane kobiety. Wolę to niż żałosną, niby niewinną kokieterię, która i tak każdego faceta traktuje jak obiekt manipulacji.

Gość gość
gdzie ten klub?

Gość gość
błagam, napisz, że to prowo :O

Gość gość
gosc wyzej,blagam napisz gdzie ten klub

Gość gość
ty się podnieciłeś starą babą a twoja się podnieciła gogusiem i po uj związki? jesteście oboje hipokrytami bojącymi się samotności/wolności :classic_cool:

Gość gość
seks zniewala, nie daj z siebie zrobić niewolnika popędu, on nie został stworzony do takich "akcji", takie coś upodla człowieka i sprowadza do zwierzęcia, dobrze Ci radzę, chociaż pewnie się ze mną nie zgodzisz

Gość gość mizogin
i właśnie dlatego jestem mizoginem :)

Gość gość
Powiem tak: klub w jednym z dwóch największych miast Polski centralnej. ;) Nie, to nie jest prowo. Sam do pewnego czasu nie wierzyłem, że coś takiego można zobaczyć, ale jednak.

Gość gość
obrzydliwe strasznie to co opisałeś

Gość gość
a jaka z wyglądu była ta 40stka?

Gość gość
podaj nazwę klubu albo to ściema :classic_cool:

Gość gość
największe miasto Polski centralnej to było w Łodzi?

Gość gość
,,ty się podnieciłeś starą babą a twoja się podnieciła gogusiem i po uj związki? jesteście oboje hipokrytami bojącymi się samotności/wolności'' Ja się nie boję samotności, ale w końcu kogoś trzeba wybrać żeby urodził ci syna. ;) Kobiety mają wyraźną skłonność do mieszania własnych, najbardziej egoistycznych potrzeb, z poczuciem obowiązku. Mnie interesuje tylko żeby moja partnerka nie zaszła nie daj Boże w ciążę z kimś innym, reszta mnie nie obchodzi. Będąc w ciąży ze mną może już sypiać z kim popadnie. Musiałbym być Murzynem z p****li żeby nastarczyć jej temperamentowi. A tak mam względny spokój. Popracuję intensywniej przez miesiąc, potem już tylko raz na parę dni, tygodni, ona ulży sobie w tym czasie gdzie indziej, ja zresztą też jak mnie najdzie ochota. Ja wiem (czego ona nie wie) o jej romansach, ona nie wie o moich. Mam nadzieję, że nie jest na tyle głupia żeby w przerwie urodzić mi bękarta. Zauważyłem, że poza czasem kiedy jest w ciąży w zasadzie nie wychodzi z domu.

Gość gość
pozwalasz swojej kobiecie sie k***ić z innymi?:o

Gość gość
skoro się zdradzacie to się nie kochacie

Gość gość
Tak, Łódź. ;) Szczegółów w czasie samej akcji nie widziałem, ale wcześniej przyjrzałem się jej uważniej. Miała bardzo zgrabne jak na swój wiek nogi i duży, rozlany tyłek. Z twarzy taka trochę blond platynowa koorevka, nawet pomyślałem przez chwilę, że chłopaki nie mają gdzie tego zrobić i zabrali laskę z roxy do klubu.;) Ale chyba była jednak mężatką.

Gość gość
podaj nazwe klubu:p

Gość gość
,,pozwalasz swojej kobiecie sie k***ić z innymi?'' Przecież wszystkie kobiety to k*****, szczęśliwi są tylko ci, którzy się z tym pogodzili. ;)

Gość gość
Nazwy nie podam, bo zaraz zleci się tam pół kafeterii, a chcę jeszcze pochodzić tam czasem samemu z nadzieją na jakieś roochanko. ;)

Gość gość
nie kochasz swojej dziewczyny skoro ci nie wystarcza i nie masz wyrzutów sumienia

Gość gość
,,nie kochasz swojej dziewczyny skoro ci nie wystarcza i nie masz wyrzutów sumienia'' Mogę poprosić o coś bardziej odkrywczego? ;)

Gość gość
czyli wszyscy tam byli gośćmi w tym klubie i jakoś zgadali przy barze na taką akcję, choć pierwszy raz się widzieli w życiu. 40stka z nastolatkami?

Gość gość
W sumie to to co tam zobaczyłem przekonało mnie ostatecznie co do słuszności moich poglądów. Goguś z parkietu przestał się dzisiaj liczyć. Słyszę tylko ciągle: ,,a co tam widziałeś'', ,,przyznaj się, stanął ci'', ,, niezła była ta star***** chudsza ode mnie, widziałam już wcześniej jak się na nią patrzysz'' i tak dalej. I mówi to kobieta, która w tym samym czasie tańczyła z jakimś prymitywnym lowelasem, który nawet nie wie jak posunąć coś do przodu. Pokazał przed kumplami, że on też coś ,,zarywa'', a potem wyszedł nagle i zrzygał się na zewnątrz bo za dużo wypił. LOL.

Gość gość
,,czyli wszyscy tam byli gośćmi w tym klubie i jakoś zgadali przy barze na taką akcję, choć pierwszy raz się widzieli w życiu. 40stka z nastolatkami?'' Na pewno nie byli już nastolatkami, raczej jakieś studenciki. Nie wiem w jaki sposób doprowadzili do tego co widziałem. Laska była już mocno wypita, może wyszła na miasto z założeniem poszukiwania wrażeń? Sam pamiętam jak mając dwadzieścia parę lat byłem podrywany przez takie czterdziestki więc akurat jeśli o to chodzi nic mnie nie zdziwi. Zaskoczyło mnie tylko to, że potrafiła zrobić to w zasadzie publicznie. Przecież tam mógł wejść ktokolwiek, nie wiem, jej szef, podwładny, mąż, syn, kolega syna. Musiała czerpać na tyle dużą przyjemność z sytuacji, że o niczym innym nie myślała albo nic ją już nie obchodzi.

Gość gość
to po co jesteś z dziewczyną skoro jej nie kochasz?

Gość gość
bo rodzi mu dzieci , a ciekawe ile ich już napłodzili i po co wychozą z domu zamiast się nimi zajmować, no ale to Łodz to wszystko tłumaczy :O

Gość gość
Haha, wychodzi na to, że Łódź jest najbardziej ,,postępowa'' w całej Europie. Coś jak Paryż w przededniu rewolucji.

Gość gość
Palikoty i Millery nie zapominajcie o swoim najwierniejszym elektoracie, wszak wybory się zbliżają! Wystawcie d**ę jakiejś w miarę zgrabnej, czterdziestoletniej przyszłej europosłanki w łódzkim klubie na gangbang, a kolejne trzy głosy macie zapewnione.

Gość gość
To było słabe prowo, przyznaję. Sam sobie daję tylko 2/10.

Gość gość
Zaraz tam provo, Uć to coorewskie miasto. Pamiętam jak w sobotnie wieczory z klubów studenckich Linda laski wyrywał z kumplami, moi koledzy też nie mieli problemów z przyprowadzaniem dup na raz do akademika. Wszystko możliwe w tym mieście. Na polibudzie w klubach, to już w ogóle desperatki bywały i psuły naszych chłopców z prowincji.