Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwracacie uwage na modele wozkow na ulicy?

Polecane posty

Gość gość

widzicie np jakis firmowy wozek, wiecie ile on kosztuje np. kilka tys i myslicie sobie: skad ona ma tyle kasy na taki wozek?

Gość spozywasz na wlasna odpowiedzi
nie zwracamy uwage wylacznie na fryzure kierowcy 🖐️

Gość gość
Od kiedy jestem w ciazy to zwracam nawet jak mi sie ktorys podoba to pytam jak sie sprawuje

Gość gość
nie, jakoś nie interesowałam się wózkami pod tym kątem. Wiem że są bardzo drogie modele ale szczerze mówiąc nie patrzę pod tym kątem,

Gość gość
Czasem sie zapatrze jak ktos ma taki sam jak moj tylko np w innym kolorze albo z bajerami;-)

Gość gość
Zwracam uwagę ale jak popatrze jak jest ubrana matka tego dziecka w stokke to wiem, że wózek nie jest nowy a może nawet ona ze swoje pieniądze go nie kupiła.

Gość spozywasz na wlasna odpowiedzi
ja biore wylacznie w lizing bardziej sie opyla :classic_cool:

Gość gość
Jak byłam w ciąży to owszem, zerkałam, ale nie znałam się zupełnie na modelach więc po prostu oglądałam jakie są. Później jak chciałam kupić parasolkę to jakoś bardziej zorientowana byłam, ale też patrzyłam ciągle pod kątem technicznym, np. że w takim dziecko ma wąsko, a takim źle się skręca, raz zaczepiłam i podpytałam o wózek mamę która miała model jakim ja byłam zainteresowana. A co do kasy- jeszcze nigdy się nie zastanawiałam skąd ludzie mają na coś kasę, bo generalnie wyjścia są trzy- albo zarobili, albo dostali albo pożyczyli, więc co do mojego życia wnosi taka informacja?

Gość gość
Zwracam bo lubię wózki. Ale nie myślę skad ma kasę;-) bo to nie moja sprawa. Mam porządny wózek(nawet dwa) więc sie wstydzić nie muszę:P

Gość gość
raz zwrocilam uwage bo w jednym kole w wozku powietrza nie bylo i matka krzywo wozek pchala,no rzucala sie poprostu w oczy :P A tak mam wywalone na to kto jaki wozek ma przeciez to nie moja sprawa

Gość gość
Mam porządny wózek(nawet dwa) więc sie wstydzić nie muszę _______ Pfff Tylko dwa masz,ja mam na kazdy dzien trygodnia inny i w innym kolorze :P

Gość gość
nie. Na wózki zwracają uwagę tylko młode matki czy "ciężarówy", większość się nie zna i oznaki statusu rozpoznaje po ubraniu, butach, torebkach, biżuterii, makijażu i fryzurze z klasą. Ja nie patrzę na wózki tak jak nie patrzę na słupy wysokiego napięcia.

Gość gość
Patrzę, bo niedługo rodzę i nie miałam o tym zielonego pojęcia, więc patrzyłam, jaki mi się podoba ;-) Pod względem kasy - w domu obczajałam na allegro, czy mnie stać ;) i tyle.

Gość gość
Ja nadal patrze a to juz 2 lata minelo od porodu. Lubie wozki po prostu :D

Gość gość
Ja patrzę na dziecko bo lubię dzieci, a nie na wózek. Nie znam się na modelach nie wiem czy kosztował 5 tysięcy czy 500zł i wcale mnie to nie interesuje. Dodatkowo patrzeć czy ubiór matki jest cenowo adekwatny do wózka??? Ludzie czy wam się naprawdę nudzi??? Ja dostałam wózek za darmo od znajomej, która wyjeżdżała na stałe za granicę i go nie brała. Nawet nie wiem co to za model był. Wózek jak wózek. Jak dziecko wyrosło to oddałam znów komuś za darmo i już.

Gość gość
a ja od kad jestem w ciazy zwaracam uwage i mysle czy akuart taki by mi pasowal i czy chcemy taki a ze kiedys pracowalam w sklepie z wozkami to mimo woli pamietam ile jaki model kosztowal :) zdecydowalismy sie na Quinny Buzz wiem ze bym dosc popularny w naszym sklepie malo usterkowy mam nadzieje ze i nasz model taki bedzie :)