Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupowanie leków na depresje

Polecane posty

Gość gość

nie wstydziliście się kupować w aptece takich leków? nie patrzą farmaceuci na was dziwnie że kupujecie psychotropy?

Gość gość
podbijam

Gość gość
nie

Gość gość
ja miałam od neurologa asertin na bóle głowy i się wstydziłam wydawało mi się że farmaceutka dziwnie na mnie spogląda albo mi się tylko tak wydawało...nie wiem

Gość gość
jest to trochę dla mnie krępujące , nawet specjalnie idę do apteki gdzie nie ma kolejki. Tez mi się zawsze wydaje że aptekarka dziwnie na mnie patrzy. No ale trudno, trzeba to jakoś przebrnąć

Gość gość
Nie wstydziłam się. Potrzebowałam to kupowałam, a to że ktoś niby ma na mnie patrzeć dziwnie? I co z tego? Przecież ja potrzebuję leki by być zdrową.

Gość gość
a chce ktos kupic Asertin mam dwa opakowania 100mg

Gość gość
Ja mieszkam za granica i jak odbieram leki ktore mam na recepte na depresje (za darmo), nikt na mnie dziwnie nie patrzy. jak kiedys w przeszlosci bralam tabletke tzw "po", (tez za darmo), tez nikt dziwnie nie patrzyl.

Gość gość
ja bardzo często kupuję je tutaj http://aptekaswbarbary.pl/ mają świetne podejscie do pacjenta i zawsze można liczyć na ich doradztwo. Poza tym mają naprawdę dobre ceny, warto im spokojnie zaufać.